Τελετή Αποφοίτησης

BCA College > Απόφοιτοι BCA > Τελετή Αποφοίτησης

Τελετή Αποφοίτησης

Η τελετή αποφοίτησης είναι η κορυφαία εκδήλωση κάθε ακαδημαϊκού έτους του BCA, αλλά και μια ξεχωριστή στιγμή στη ζωή κάθε φοιτητή. Σηματοδοτεί το τέλος μιας «πυκνής» και έντονης περιόδου, γεμάτης γνώσεις, εμπειρίες και ευχάριστες αναμνήσεις, και την αρχή μιας επαγγελματικής σταδιοδρομίας ή μεταπτυχιακής προσπάθειας.

Είναι μια φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή για τους φοιτητές, που συνειδητοποιούν πώς η φάση προετοιμασίας του ταξιδιού ζωής που σχεδίασαν ολοκληρώθηκε με επιτυχία, και τώρα καλούνται να πετάξουν με τα δικά τους φτερά. Με συμπαραστάτες τους γονείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα που συμμετείχαν υποστηρίζοντας, ενθαρρύνοντας και επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους όλη αυτή την περίοδο, οι φοιτητές μας ανεβαίνουν στη σκηνή για να παραλάβουν από τα χέρια των καθηγητών τους και των εκπροσώπων των διεθνών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων με τα οποία συνεργάζεται το BCA, τον τίτλο σπουδών τους.

Φορώντας την ακαδημαϊκή τήβεννο οι φοιτητές εντάσσονται στην παγκόσμια κοινότητα των ακαδημαϊκών πολιτών, αναλαμβάνοντας μαζί με τα προνόμια που συνοδεύουν τον τίτλο τους και ανάλογες υποχρεώσεις. Επί 4 χρόνια έχουν μάθει πως η επιστημονική τους επάρκεια είναι η μία μόνο πλευρά της προσωπικότητας του ακαδημαϊκού πολίτη. Η άλλη είναι η ιδιότητα του υπεύθυνου, του ενημερωμένου και κοινωνικά ευαίσθητου. Αυτή κυρίως είναι που κάνει το ατομικό τους «νόμισμα» πολύτιμο, στις επαγγελματικές και κοινωνικές τους «συναλλαγές».

Oι τελετές αποφοίτησης του ΒCA τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Άρτια οργανωμένες, αισθητικά άψογες, διανθισμένες με δημιουργίες των ίδιων των φοιτητών, αποτελούν είδηση μείζονος σημασίας, η οποία προβάλλεται από τα ΜΜΕ. Σε κάθε τελετή αποφοίτησης, εξέχουσες προσωπικότητες της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και της πολιτικής ζωής βραβεύουν τους αριστεύσαντες πτυχιούχους του BCA.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των τελετών αποφοίτησης, το BCA τιμά διακεκριμένες προσωπικότητες της δημόσιας ζωής για το έργο τους και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

BCA College​

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 205,
Τ.Κ. 115 23, Αθήνα​
Τηλ.: 210 7253 783​
E-mail: info@bca.edu.gr​

Social Media

Προηγούμενες Τελετές Αποφοίτησης

 

Τελετή Αποφοίτησης 2017

45 χρόνια BCA College με μια λαμπρή τελετή αποφοίτησης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: νέοι επιστήμονες στους Κλάδους Shipping, Business Administration και Tourism
Διαβάστε Περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 2015

Πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του BCA College: 390 νέοι επιστήμονες στους Κλάδους Shipping, Business Administration και Tourism
Διαβάστε Περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 2014

Σε έντονο κλίμα αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε η 42η Τελετή Αποφοίτησης του BCA Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών.
Διαβάστε Περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 2013

Σε έντονο κλίμα αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε χθες, 19 Ιουνίου 2013, στο Μέγαρο Μουσικής, η 41η Τελετή Αποφοίτησης του BCA Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών.
Διαβάστε Περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 2012

Πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του BCA College 2012 στους Κλάδους Shipping, Business Administration και Tourism
Διαβάστε Περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 2011

Πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του BCA College 2011 στους Κλάδους Shipping, Business Administration και Tourism
Διαβάστε Περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 2010

Πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του BCA College 2010 στους Κλάδους Shipping, Business Administration και Tourism
Διαβάστε Περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 2009

Πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του BCA College 2009 στους Κλάδους Shipping, Business Administration και Tourism
Διαβάστε Περισσότερα

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link