Πληροφορίες Εγγραφής στα Προπτυχιακά​ Προγράμματα

BCA College > Admissions > Φόρμα Αίτησης > Πληροφορίες Εγγραφής στα Προπτυχιακά​ Προγράμματα

Πληροφορίες Εγγραφής στα Προπτυχιακά​ Προγράμματα

Καλωσορίσατε στο τμήμα υποδοχής υποψήφιων σπουδαστών (Admissions Office) του BCA College. Για τις προϋποθέσεις αποδοχής

καθώς και τη διαδικασία υποβολής της αίτησής σας, επιλέξτε την κατηγορία που σας αντιπροσωπεύει.​

Εγγραφές νέων φοιτητών

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν όσοι είναι απόφοιτοι Λυκείου της Ελλάδας ή αντίστοιχου εκπαιδευτικού ιδρύματος του εξωτερικού.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την αποδοχή των νέων σπουδαστών στα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Bachelor Degrees) του BCA College, περιγράφονται παρακάτω.

Εγγραφές φοιτητών απευθείας στο δεύτερο έτος

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν όσοι είναι απόφοιτοι Λυκείου  της Ελλάδας ή αντίστοιχου εκπαιδευτικού ιδρύματος του εξωτερικού.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την αποδοχή των νέων σπουδαστών στα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Bachelor Degrees) του BCA College περιγράφονται παρακάτω με επιπρόσθετο κριτήριο ο βαθμός απολυτηρίου να είναι τουλάχιστον 17.

Μεταγραφόμενοι φοιτητές

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν όσοι είναι ή υπήρξαν σπουδαστές σε κάποιο Πανεπιστήμιο του εξωτερικού, Κολλέγιο, ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ΙΕΚ και επιθυμούν να μεταφέρουν τις ακαδημαϊκές μονάδες που έχουν αποκτήσει κατά τη φοίτησή τους.

Οι υποψήφιοι σπουδαστές που έχουν ήδη συμπληρώσει επιτυχώς τουλάχιστον ένα έτος σπουδών, εισάγονται απευθείας στο κατά περίπτωση επόμενο στάδιο σπουδών.

Τα δικαιολογητικά, που απαιτούνται για τη μετεγγραφή των υποψηφίων σπουδαστών στα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Bachelor Degrees) του BCA College, περιγράφονται παρακάτω.  Επιπροσθέτως απαιτείται η επίσημη βεβαίωση από τον προηγούμενο ακαδημαϊκό οργανισμό που φοιτήσατε με πλήρη λίστα των μαθημάτων που παρακολουθήσατε και των βαθμολογιών σας σε αυτά (Official Transcript).

Διεθνείς Φοιτητές

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν όσοι έχουν ξένη υπηκοότητα και είναι απόφοιτοι διεθνών σχολείων της Ελλάδας ή ισόβαθμου εκπαιδευτικού ιδρύματος του εξωτερικού.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την αποδοχή των νέων σπουδαστών στα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Bachelor Degrees) του BCA College, περιγράφονται παρακάτω.

Απαιτείται επιπλέον το ποσό των €100 ως μη επιστρέψιμη αμοιβή επεξεργασίας φακέλου το οποίο καταβάλλεται από το Bank Draft στο BCA College.

 • Μεταπτυχιακές σπουδές για φοιτητές ξένης υπηκοότητας
  Αίτηση Αποδοχής
 • Μεταπτυχιακές σπουδές για φοιτητές ξένης υπηκοότητας
  Επικυρωμένο Αντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου ή International Baccalaureate Diploma ή αντίστοιχου πιστοποιητικού ολοκλήρωσης της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
 • Μεταπτυχιακές σπουδές για φοιτητές ξένης υπηκοότητας
  Αντίγραφο Πιστοποίησης Γνώσης Αγγλικής Γλώσσας
 • Προπτυχιακές σπουδές για φοιτητές ξένης υποκοότητας
  Επίπεδο Αγγλικής γνώσης:​1ο έτος: IELTS: Με βαθμό 5.5 και άνω, με τουλάχιστον 5.5 σε κάθε τμήμα του τεστ, Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE), Cambridge Advanced Certificate in English (CAE), Cambridge First Certificate in English (FCE): Με βαθμό C και άνω, Examination for the Certificate Proficiency in English (ECPE), Examination for the Certificate Competency in English (ECCE), Pearson Academic: Με βαθμό 42, με τουλάχιστον 40 σε κάθε τμήμα του τεστ, BCA IELTS Placement Test: Με βαθμό 5.5 και άνω, με τουλάχιστον 5.5 σε κάθε τμήμα του τεστ
  2ο έτος: IELTS: Με βαθμό 6 και άνω, με τουλάχιστον 5.5 σε κάθε τμήμα του τεστ, Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE), Cambridge Advanced Certificate in English (CAE), Cambridge First Certificate in English (FCE): Με βαθμό C και άνω, Examination for the Certificate Proficiency in English (ECPE), Pearson Academic (PTE): Με βαθμό 53, με τουλάχιστον 51 σε κάθε τμήμα του τεστ, BCA IELTS Placement Test: Με βαθμό 6 και άνω, με τουλάχιστον 5.5 σε κάθε τμήμα του τεστ
 • Μεταπτυχιακές σπουδές για φοιτητές ξένης υπηκοότητας
  Συστατική ΕπιστολήΒρείτε εδώ το πρότυπο
 • Μεταπτυχιακές σπουδές για φοιτητές ξένης υπηκοότητας
  Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου
 • Δύο (2) έγχρωμες πρόσφατες φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου
 • Υποβάλετε όλα τα έγγραφα στο:Admissions Office​​​
  BCA College​​
  Λεωφόρος Αλεξάνδρας 205, Αθήνα 115 23 ​​
  Τηλ: 210 7253783​​
  e-mail: bca-admissions@bca.edu.gr

Εάν οποιαδήποτε στιγμή έχετε απορίες ή ανησυχίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, θα χαρούμε να σας καθοδηγήσουμε. 

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής, παρακαλούμε όπως προσκομίσετε τα παραπάνω δικαιολογητικά στη γραμματεία του Κολλεγίου ή ηλεκτρονικά στο bca-admissions@bca.edu.gr ​

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε:​
Admissions Office​
Τηλ: 210 7253783​
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 205, Αθήνα 115 23
e-mail: bca-admissions@bca.edu.gr ​

Αίτηση Εισαγωγής Προπτυχιακών Σπουδών

  Προσωπικά Στοιχεία του σπουδαστή

  Φύλο:*


  Προσωπικά Στοιχεία Κηδεμόνα


  Ποινικό Μητρώο

  Έχετε λευκό ποινικό μητρώο; *

  Εάν όχι, θα πρέπει να προσκομίσετε αντίγραφο ποινικού μητρώου.

  Ονοματεπώνυμο στα Αγγλικά

  Εθνικότητα

  Πρόγραμμα Σπουδών*

  Προτιμώμενη γλώσσα διδασκαλίας

  Ακαδημαϊκό Έτος*

  Εξάμηνο

  Ώρες Διδασκαλίας

  Εκπαίδευση

  Εκπαιδευτικός Οργανισμός

  από (ΜΜ/ΕΕΕΕ)

  έως (ΜΜ/ΕΕΕΕ)

  Αποτέλεσμα

  Εργασιακή Εμπειρία (εάν υπάρχει)

  Επωνυμία εργοδότη και διεύθυνση

  Θέση Εργασίας

  από (MM/ΕΕΕΕ)

  έως (ΜΜ/ΕΕΕΕ)

  Πλήρης Απασχόληση / Μερική Απασχόληση)

  Επίπεδο Αγγλικής Γλώσσας

  Προσωπική Δήλωση – Συνεχίστε σε άλλη σελίδα, εάν χρειαστεί

  Αρχεία προς μεταφόρτωση


  Δήλωση φοιτητών

  Με την υπογραφή αυτής της φόρμας αναγνωρίζετε:
  • Τους όρους που καθορίζονται στο Εγχειρίδιο Φοιτητών του BCA College και του University of West London.
  • Με την υπογραφή αυτής της φόρμας αναγνωρίζετε τη συγκατάθεσή σας σχετικά με τους κανονισμούς του University of West London εδώ
  • Έχετε διαβάσει την ανακοίνωση σχετικά με την προστασία δεδομένων που εξηγεί αναλυτικά τη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων εκ μέρους του BCA College και του University of West London. Για λεπτομέρειες δείτε εδώ
  • Το Πανεπιστήμιο μπορεί να αντιγράψει και να διανείμει μέρος ή το σύνολο των ακαδημαϊκών σας εργασιών σε οποιαδήποτε μορφή χρησιμοποιώντας τρίτα μέρη (τα οποία ενδέχεται να εδρεύουν εκτός της ΕΕ) ώστε να μπορέσει να διαπιστώσει ενδεχόμενες παραβιάσεις των ακαδημαϊκών κανονισμών, να επαληθεύσει κατά πόσον η εργασία σας περιέχει στοιχεία λογοκλοπής και εν γένει για λόγους διασφάλισης της ποιότητας.
  • Η υποβολή του εντύπου θα ληφθεί ως κατανόηση των αναφερόμενων υποχρεώσεων και της συγκατάθεσής σας.

  Newsletter

  Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​