Συνεργάτες

BCA College > Συνεργάτες

Η Ομάδα του BCA

Οι άνθρωποι που εργάζονται στο BCA, είτε ως εκπαιδευτικοί είτε ως διοικητικοί, εκπροσωπούν μία κοινή κουλτούρα: της αξιοκρατίας και της προσπάθειας για συνεχή βελτίωση. Η εκπαίδευση, για το BCA, είναι μια διαρκής γιορτή του πολιτισμού, κι αυτή η αντίληψη γίνεται εμφανής αμέσως σε όποιον περάσει την πόρτα του κολλεγίου.

Καθηγητές με ευχάριστη προσωπικότητα, φιλικοί και υποστηρικτικοί, με μεράκι γι’ αυτό που κάνουν, με πραγματικό πάθος να μεταδώσουν τη γνώση και την πείρα τους στις επόμενες γενιές, και σε “online” επικοινωνία με το κόσμο της αγοράς, συνδυάζουν θεωρητική και πρακτική κατάρτιση υψηλού επιπέδου, προσφέροντας στους σπουδαστές μια ολοκληρωμένη εικόνα του τομέα τους.

Την ίδια αντίληψη διαθέτουν και οι διοικητικοί του BCA, από τη reception μέχρι τη γενική διεύθυνση: είναι ταγμένοι στην υπηρεσία ενός κοινού οράματος, συνολικά ποιοτικής πανεπιστημιακής Παιδείας, που αποτυπώνεται σε κάθε λεπτομέρεια της καθημερινότητας.

Κέντρο Υποδοχής Νέου Προσωπικού

 

Για το  BCA, η πιο σημαντική επένδυση είναι αυτή που γίνεται στους ανθρώπους. Διαλέγουμε τους συνεργάτες μας με βασικό κριτήριο την προσωπικότητά τους. Στην συνέχεια επενδύουμε σ΄ αυτούς, εκπαιδεύοντάς τους μέχρι να γίνουν «ένα σώμα» με την κουλτούρα του κολλεγίου. Γι’ αυτόν τον σκοπό δημιουργήσαμε μια

ειδική υπηρεσία, το New Staff Welcome Center,  που αναλαμβάνει μεθοδικά αυτή την ενσωμάτωση, “μυώντας” κάθε νέο συνεργάτη, στις αξίες και στις λειτουργίες του κολλεγίου, είτε προσλαμβάνεται για μόνιμη εργασία, είτε επιλέγει το BCA για την πρακτική του άσκηση στο πλαίσιο κάποιου εκπαιδευτικού προγράματος.

Τα Νέα της Ομάδας

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link