Μεταπτυχιακά Προγράμματα

BCA College > Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Ζήστε την Εμπειρία Σπουδών του BCA 

Προσφέρουμε σύγχρονα Μεταπτυχιακά Προγράμματα και διδακτική εμπειρία που ανταποκρίνονται στην αγορά εργασίας, διαθέτουμε κτιριακές υποδομές υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας, παρέχουμε εκπαίδευση από καταξιωμένους επαγγελματίες ακαδημαϊκούς διαφόρων ειδικοτήτων και συνεργαζόμαστε με κορυφαία Πανεπιστήμια της Μεγ. Βρετανίας. Στόχος μας είναι η εδραίωσή μας ως το πλέον έγκυρο ίδρυμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Τμήματα Σπουδών

Business Management
Shipping, Transport and Logistics
Hospitality & Tourism Management
Psychology
Τμήμα Ναυτιλίας, Μεταφορών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας
Law

Γιατί να επιλέξω το BCA

 

  • Blended Learning
  • Επιλογή online παρακολούθησης
  • Επιλογή παρακολούθησης στα ελληνικά ή αγγλικά
education awards stickers 2020_ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Με πρόεδρο την κα Άννα Διαμαντοπούλου, τα 36 μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού Education Leaders Awards, που αποτελούνταν από προσωπικότητες με ιδιαίτερο κύρος στον χώρο της εκπαίδευσης, είχαν εξαιρετικά δύσκολο έργο, καθώς κλήθηκαν να αξιολογήσουν περισσότερες από 200 υποψηφιότητες, από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα, και να απονείμουν βραβεία σε ιδρύματα και εκπαιδευτικούς, του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα, που ξεχώρισαν για την ποιότητα των υπηρεσιών τους. 

Ένα από το πιο σημαντικά βραβεία του διαγωνισμού είναι το «ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ» καθώς ο νικητής προκύπτει από το άθροισμα της βαθμολογίας που παίρνει σε ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων που αποτυπώνουν τη συνολική του αξία. To BCA College είναι ιδιαίτερα περήφανο για τη βράβευση του ως το «ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ».  

2021 is a year for Masters

2021 is a year for Masters

Testimonials

University of West London

Το University of West London, the Career University, το Πανεπιστήµιο Καριέρας όπως αποκαλείται, ιδρύθηκε πριν από 150 έτη. Έχει επιτύχει εντυπωσιακές επιδόσεις τα τελευταία χρόνια, υψηλά ακαδηµαϊκά πρότυπα και άλλα επιτεύγµατα…

Αναγνώριση Πτυχίου - graduation hats

Συνεργασίες

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link