Μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας

BCA College > Μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας

Μαθήματα Ελληνικών

Το BCA παρέχει, σε διεθνείς φοιτητές, μαθήματα Ελληνικης Γλώσσας. Η εκμάθηση μιας από τις ιστορικότερες γλώσσες του κόσμου γίνεται με απλό και κατανοητό τρόπο, βήμα προς βήμα. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε μαθήματα της ελληνικής γλώσσας στο διαδίκτυο. Επιπλέον η αλληλεπίδραση και η επικοινωνία με Έλληνες φοιτητές σάς βοηθάει στην πρακτική άσκηση της γλώσσας.

Για να γνωρίσετε καλύτερα την ιστορία, τη φυσιογνωμία και την κουλτούρα της χώρας, το BCA οργανώνει επισκέψεις σε μουσεία, πολιτιστικά κέντρα, αρχαιολογικά αξιοθέατα και συμμετοχή σε φόρουμ και εκδηλώσεις, με συμπαραστάτες σας συνεργάτες του κολεγίου και ομάδες Ελλήνων φοιτητών που συμμετέχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα φιλοξενίας και ξεναγήσεων των διεθνών φοιτητών.

Καθώς όλα τα μαθήματα του BCA προσφέρονται και στην αγγλική γλώσσα, η πολύ καλή γνώση των Ελληνικών δεν είναι προϋπόθεση για τις σπουδές σας. Ωστόσο, αν επιθυμείτε να συνδυάσετε τις σπουδές σας στο BCA με εμβάθυνση στη γνώση της ελληνικής γλώσσας, το BCA μπορεί να σας καθοδηγήσει ώστε να αποκτήσετε, μετά από εξετάσεις, πιστοποίηση για τη γνώση των Ελληνικών.

 

BCA College​

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 205,
Τ.Κ. 115 23, Αθήνα​
Τηλ.: 210 7253 783​
E-mail: info@bca.edu.gr​

Social Media

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link