Τμήμα Υπηρεσιών για Φοιτητές

BCA College > Το BCA College > City Campus > Τμήμα Υπηρεσιών για Φοιτητές

Τμήμα Υπηρεσιών για Φοιτητές

Εκτός από το υψηλό επίπεδο των σπουδών, το BCA φροντίζει για τη συνολική ποιότητα της ζωής των φοιτητών του, προσφέροντάς τους ευκαιρίες για πολυποίκιλες δραστηριότητες οι οποίες επιτείνουν την αίσθηση της κολλεγιακής ζωής.

Στόχος του Τμήματος είναι να φέρνει πιο κοντά τους σπουδαστές των διαφόρων προγραμμάτων, μέσω κοινών αθλητικών και πολιτιστικών συναντήσεων οι οποίες διοργανώνονται σε κάθε εξάμηνο.

Μέσω ιστοσελίδας που δημιουργήσαμε, ειδικά για το τμήμα, οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα fora, να ενημερώνονται για τις προσεχείς εκδηλώσεις, 

να καταθέτουν τις προτάσεις τους για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους στο ΒCA και να αναζητούν φωτογραφίες από όλες τις δραστηριότητες που διοργανώνονται.

Το Τμήμα Υπηρεσιών για Φοιτητές συντονίζει τις αθλητικές ομάδες που διαθέτει το BCA (από μπάσκετ μέχρι σκακιού), φροντίζει για τη συμμετοχή τους σε κολλεγιακά τουρνουά, ασχολείται με τον εθελοντισμό, αλλά οργανώνει και τον χρόνο της διασκέδασης με πρωτότυπα και εμπνευσμένα πάρτι. Θέλουμε οι φοιτητές μας να έχουν μια υγιή, ισορροπημένη ζωή που περιλαμβάνει και τις εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες και αισθανόμαστε την ευθύνη να τους την προσφέρουμε.

Admissions Office
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 205, Αθήνα 115 23

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​