Τελετή Αποφοίτησης 2011

Πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του BCA College 2011 στους Κλάδους Shipping, Business Administration και Tourism

Τελετή Αποφοίτησης 2011

 

Με μία, κατά κοινή ομολογία, εντυπωσιακή εκδήλωση έκλεισε άλλο ένα ακαδημαϊκό έτος για το BCA Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών. Διοίκηση, ακαδημαϊκοί, γονείς, γνωστοί και φίλοι συγκεντρώθηκαν χθες, 6 Ιουνίου 2011, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, προκειμένου να τιμήσουν και να επαινέσουν τους φετινούς αποφοίτους για την ολοκλήρωση των σπουδών τους.
Το ακαδημαϊκό αυτό επίτευγμα των σπουδαστών ήλθε να τονίσει ακόμη περισσότερο η παρουσία στην εκδήλωση του Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Αθήνα, δόκτορος David Landsman, η οποία και πιστοποιεί την εγκυρότητα του BCA Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών ως φορέα Βρετανικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

 Ο Dr. Landsman, με ένα σύντομο χαιρετισμό, συνεχάρη τους αποφοίτους, εκφράζοντας τις θερμότερες ευχές του για ένα πραγματικά ευοίωνο μέλλον μέσα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Η βραδιά έκλεισε με μία ιδιαιτέρως ζεστή δεξίωση στο φουαγιέ και τον κήπο του Μεγάρου όπου, οι απόφοιτοι του BCA, συνοδεία καλού κρασιού και φαγητού, αποχαιρέτησαν καθηγητές και φίλους, έχοντας πλέον και επίσημα όλα τα εφόδια για ένα λαμπρό επαγγελματικό ξεκίνημα.
Όπως υπογράμμισε και ο Πρόεδρος του BCA, κ. Βασίλειος Δασκαλάκης, «οι απόφοιτοί μας γυρίζουν πλέον σελίδα και είναι έτοιμοι να γράψουν μία καινούρια ιστορία, ακολουθώντας ένα μονοπάτι συναρπαστικό μα συνάμα δύσκολο. Όλο το προσωπικό του BCA, αλλά και εγώ ο ίδιος, δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε ό, τι περνάει απ’ το χέρι μας για να στηρίξουμε τους αποφοίτους μας στο μεγάλο αυτό κεφάλαιο που ανοίγουν, την επαγγελματική τους πορεία».

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link