Τελετή Αποφοίτησης 2009

Πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του BCA College 2009 στους Κλάδους Shipping, Business Administration και Tourism

Τελετή Αποφοίτησης 2009

 

Κάθε τελετή αποφοίτησης αποτελεί μία ξεχωριστή στιγμή στη ζωή κάθε φοιτητή του ΒCA. Αποτελεί το τέλος μίας σκληρής προσπάθειας τεσσάρων ετών και ευχάριστων αναμνήσεων και την αρχή μίας επαγγελματικής ή και μεταπτυχιακής σταδιοδρομίας
Εμείς στο ΒCA, είχαμε και θα έχουμε ως πρωταρχικό στόχο να παρέχουμε ακαδημαϊκές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στόχος που πραγματοποιήθηκε από τους 95 εξειδικευμένους καθηγητές του ΒCA, καθώς και να δημιουργήσουμε μία ευχάριστη και ταυτοχρόνως γεμάτη φοιτητική ζωή.
Κάθε τελετή αποφοίτησης του BCA αποτελεί ευκαιρία ευγνωμοσύνης  του BCA προς τους γονείς και κηδεμόνες των αποφόιτων, που με την αμέριστη στήριξη τους, εμπιστεύτηκαν σε εμάς την φοιτητική σταδιοδρομία των παιδιών τους.

Το ΒCA διανύει την σημαντικότερη περίοδο της 38 άχρονης ιστορίας του σε ένα κομβικό σημείο για το μέλλον της μεταλυκειακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Με την επαγγελματική αναγνώριση των πτυχίων τους προ των πυλών, οι απόφοιτοι του ΒCA πρέπει να γνωρίζουν ότι το  

BCA καταγράφει μία συνεχή ανοδική πορεία, με συνεχείς επενδύσεις τόσο σε κτιριακές εγκαταστάσεις, όσο και σε ακαδημαϊκό προσωπικό, με τον ακόλουθο στόχο:  την μόνιμη εδραίωση του στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ως το μεγαλύτερο ιδιωτικό  εκπαιδευτικό ίδρυμα που προσφέρει σπουδές άρρηκτα συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας, ως ένα εκπαιδευτικό οργανισμό που ως πρωταρχικό του στόχο έχει να υπηρετεί και να στέκεται δίπλα στους  φοιτητές και απόφοιτους τους σε κάθε βήμα της ζωής τους.

Φέτος, το  ΒCA διοργάνωσε την  μεγαλύτερη τελετή αποφοίτησης της 38χρονης ιστορίας του, στην αίθουσα “Φίλων Μουσικής” του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με επίτιμη προσκεκλημένη την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, στην οποία τo BCA  απένειμε τιμιτική διάκριση για την προσφορά της, και προσέφερε 5 υποτροφίες στην Φιλανθρωπική Οργάνωση “ΕΛΠΙΔΑ” .Το πρόγραμμα εμπλούτισε η δίασημη υψήφωνος κα Ελενα Κελεσίδη και ο πιανίστας John Apeitos.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link