Τελετή Αποφοίτησης 2014

Σε έντονο κλίμα αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε η 42η Τελετή Αποφοίτησης του BCA Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών.

Τελετή Αποφοίτησης 2014

 

Σε έντονο κλίμα αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε χθες, 18 Ιουνίου 2014, στο Μέγαρο Μουσικής, η 42η Τελετή Αποφοίτησης του BCA Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κος Άδωνις Γεωργιάδης  ο οποίος μεταξύ των άλλων τόνισε ότι: «Μια τέτοια γιορτή δεν μπορεί παρά να γεννά ελπίδα και προσδοκία. Όχι μόνο στα παιδιά που αποφοιτούν, αλλά και σε όλους όσοι πιστεύουμε ότι υπάρχει μπροστά κάτι καλύτερο. Ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από το σημερινό αδιέξοδο και να περάσει στην επόμενη ημέρα, με καλύτερες προϋποθέσεις και προοπτικές.»

Πνεύμα αισιοδοξίας και από τον Πρόεδρο του BCA, κ. Βασίλειο Δασκαλάκη, ο οποίος αφού αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στους γονείς για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, τόνισε πως η μόρφωση αποτελεί τη μόνη σίγουρη επένδυση σε ένα αβέβαιο μέλλον. Σημαντική ήταν όμως και η διαπίστωση ότι αυτή η γενιά αποφοίτων είναι πολύ ώριμη. Και αυτό γιατί ξεκίνησαν να σπουδάζουν σε καλές συνθήκες και κατά τη διάρκεια των σπουδών του βίωσαν την κρίση αποκτώντας έτσι μεγάλη εμπειρία.  

Ως απόφοιτοι πλέον, οι σπουδαστές του BCA παρέλασαν υπερήφανα στη σκηνή της αίθουσας «Αλεξάνδρα Τριάντη», κάτω από το θερμό χειροκρότημα συγγενών και φίλων που στην κυριολεξία κατέκλισαν την αίθουσα. 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link