Τελετή Αποφοίτησης 2012

Πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του BCA College 2012 στους Κλάδους Shipping, Business Administration και Tourism

Τελετή Αποφοίτησης 2012

 

Σε έντονο κλίμα αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε Δευτέρα 14 Μαΐου 2012, στο Μέγαρο Μουσικής, η 40η Τελετή Αποφοίτησης του BCA Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο διεθνούς φήμης Brand Strategist κος Peter Economides ο οποίος μεταξύ των άλλων τόνισε ότι: «με προσπάθεια και με επιμονή ‘Γίνεται’ να πετύχετε τους στόχους σας».
Πνεύμα αισιοδοξίας και από τον Πρόεδρο του BCA, κ. Βασίλειο Δασκαλάκη, ο οποίος αφού αρχικά ζήτησε συγγνώμη από τους αποφοίτους για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που τους κληροδότησε η δική του γενιά, τόνισε πως η μόρφωση αποτελεί τη μόνη σίγουρη επένδυση σε ένα αβέβαιο μέλλον.

Τον κ. Δασκαλάκη συνεχάρη θερμά και ο Πρόεδρος του ιδρύματος Ευγενίδου  κ. Λεωνίδας  Ευγενίδης, ο οποίος τίμησε το Κολλέγιο απονέμοντας  τα πτυχία των αποφοίτων. Μεταξύ των λεγομένων του κ. Ευγενίδη ιδιαίτερη μνεία δόθηκε στις έννοιες αγάπη και φιλότιμο, όσον αφορά στον τρόπο που αντιμετωπίζει κανείς την εργασιακή πορεία που έχει επιλέξει.
Η καλλιτεχνική ομάδα του Πέτρου Κούρτη πλαισίωσε το γεγονός με μία παράσταση γεμάτη φαντασία, συνθέτοντας μουσική και δημιουργώντας, μονάχα με το σώμα και τους ήχους του cahon, ξεσηκώνοντας το κοινό και μετατρέποντάς το σε μέρος της παράστασης.
Ως απόφοιτοι πλέον, οι σπουδαστές του BCA παρέλασαν υπερήφανα στη σκηνή του Μεγάρου, κάτω από το θερμό χειροκρότημα συγγενών και φίλων που στην κυριολεξία κατέκλισαν την αίθουσα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link