Μαρίνα Αποστολιάδη

Μαρίνα Αποστολιάδη

Διευθύντρια του τμήματος Αγγλικών και Ξενών Γλωσσών στο BCA & Υπεύθυνη του τμήματος Ακαδημαϊκής Υποστήριξης

Η Μαρίνα Αποστολιάδη είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου “ MA in English Language” από το University College of London και κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Φιλολογίας από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει επίσης σεμινάρια  που αφορούν την  οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων, την ηγεσία, την ομαδικότητα και την προσωπική ανάπτυξη, την τέχνη των διαπραγματεύσεων, τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος και το Personal Marketing.

Η συμμετοχή της στις θεατρικές παραστάσεις του BCA, καθώς και τα σεμινάρια «Εκπαιδευτικό Δράμα», «Πολύ-αισθητηριακές μέθοδοι διδασκαλίας», ο ρόλος του «θεατρικού παιχνιδιού στη διδασκαλία» και «Μαθησιακές Δυσκολίες» της άνοιξαν καινοτόμους τρόπους σκέψης που οδήγησαν στην συνεχή αναζήτηση και εφαρμογή νέων μεθόδων διδασκαλίας και μάθησης.
Από το 1996 κατέχει την θέση της Διευθύντριας του τμήματος Αγγλικών και Ξενών Γλωσσών στο BCA,  και από το 2008  είναι υπεύθυνη του τμήματος Ακαδημαϊκής Υποστήριξης, ένα τμήμα που δημιουργήθηκε για να βοηθά τους σπουδαστές του κολλεγίου να καλλιεργούν και να αναπτύσσουν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες που απαιτούνται για να ανταποκριθούν επιτυχώς στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα που επέλεξαν. Το 2018 ανέλαβε επίσης τη θέση της “Director of Administration” στο νέο κτίριο “City Campus”.

Σεμινάρια

  • Οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων
  • Ηγεσία
  • Ομαδικότητα και την προσωπική ανάπτυξη
  • Την τέχνη των διαπραγματεύσεων
  • Τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος
  • Personal Marketing.

Newsletter​

Subscribe to our newsletter to receive BCA's news

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link