Βασίλης Αθανασίου

Ο κ. Αθανασίου Βασίλειος έχει μεγάλη εμπειρία ως Chef σε διάφορες κύριες κουζίνες ξενοδοχείων, επικυρώνοντάς τον ως ειδικό στον τομέα του. Έχει και εμπειρία σε yacht και mega-yacht ενώ μέχρι σήμερα έχει κερδίσει το 1ο βραβείο στην κατηγορία των τροφίμων τρεις φορές. Επίσης, το 2016 έχει αποκτήσει τον τίτλο του Eurochef της Le Monde στην Ελλάδα, καθώς υπήρξε και καθηγητής για 4 χρόνια στην κρύα κουζίνα στην ίδια σχολή. Η επιθυμία του να επεκτείνει τη μάθησή του τον οδήγησε να παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια για υψηλή κουζίνα, food styling, Coctails και carving μπουφέ, γαλλική κουζίνα κ.λπ. που χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικός επικοινωνιακός, ομαδικός, καινοτόμος και άκρως συνεργάσιμος.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​