Κωνσταντίνος Ε. Αβτζιγιάννης

Κωνσταντίνος Ε. Αβτζιγιάννης

Ο κος Κωνσταντίνος Ε. Αβτζιγιάννης είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Διοίκηση Επιχειρήσεων) και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ουαλίας  (Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Λιμενική και Ναυτιλιακή Διοίκηση) και στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ (Μάστερ σε Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων). Κατέχει πολυάριθμες επαγγελματικές πιστοποιήσεις από Νηογνώμονες (Societies (Bureau VeritasDNV – GLLRSNKK), το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ και την Αμερικανική Ακτοφυλακή. Έχει εργασθεί σε τμήματα Διαχείρισης Πλοίων και Ποιότητας / Ασφαλείας ναυτιλιακών εταιρειών και από το 1994 είναι ανεξάρτητος σύμβουλος σε θέματα Ασφαλείας / Ποιότητας / Προστασίας Περιβάλλοντος / Ασφαλείας κατά Εγκληματικών Ενεργειών, Ναυτικής Εργασίας σε εταιρείες στους τομείς της ναυτιλίας και της βιομηχανίας, εργαζόμενος επίσης υπό την ιδιότητα του Διευθυντή Ασφαλείας, Ποιότητας και Ναυτικής Εργασίας.

 Είναι κύριος αξιολογητής (εξωτερικός συνεργάτης) για το BUREAU VERITAS CERTIFICATION από το 2009 και προηγουμένως είχε συνεργασθεί με το DNV υπό την ίδια ιδιότητα.

 Μεταξύ των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του είναι η συνεργασία με ναυτιλιακά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Κατά το παρελθόν άρθρα του σχετικά με ναυτιλιακή ιστορία, ασφάλεια & προστασία περιβάλλοντος, ασφάλεια από εγκληματικές ενέργειες έχουν δημοσιευθεί σε επαγγελματικά περιοδικά.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link