Ευάγγελος Ι. Πούτος

Δρ Πούτος Ι. Ευάγγελος

Ο Δρ. Πούτος Ι. Ευάγγελος έλαβε το πρώτο πτυχίο του από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2001) και στην συνέχεια απέκτησε το μεταπτυχιακό δίπλωμα από το University of London (2002). Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, από όπου και έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα με άριστα (2009).

Στο παρελθόν έχει διατελέσει υπεύθυνος του Προπτυχιακού Προγράμματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Αυτή τη στιγμή, εκτός από υπεύθυνος της μονάδας εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης του BCA College of Athens (BCA) και εισηγητής μαθημάτων Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής, διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου «Τεχνοοικονομικά Συστήματα». 

Στο παρελθόν έχει διδάξει στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο μεταπτυχιακό «Τραπεζική», στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στο μεταπτυχιακό «Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής», καθώς, και στο ΤΕΙ Αθηνών, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Τα επιστημονικά και ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στον χώρο του οικονομικού προγραμματισμού και ανάπτυξης, την χρήση των οικονομικών καταστάσεων για την ορθή λήψη αποφάσεων και τον σωστό προγραμματισμό σε σχέση πάντα με το οικονομικό περιβάλλον, την χρηματοοικονομική λογιστική και την επίδραση του οικονομικού περιβάλλοντος στην διανομή των κερδών των επιχειρήσεων.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link