Μεγάλωσα στην Μάννα, ένα μικρό χωριο στην ορεινή Kορινθία.
Οι γονείς μου και γω καλλιεργούσαμε μήλα κορινθιακή σταφίδα, αμπελια με αγιωργίτικο κ ελαιόλαδο, η επαφή με την γη μ έκανε να την σέβομαι ολο κ περισσότερο κ ειδα από πρωτο χερι ένα κλαδί να ξυπνα ν ανθίζει κ να φτανει η στιγμη που που θα μαζεψω τους καρπους του.
Το 2005 έφτιαξα το πρωτο μου κρασι με την βοηθεια του παππου μου μεσα από την εμπειρία του κ συνεχισα διαβάζοντας παράλληλα να δοκιμάζω διάφορες τεχνικές κ στυλ.
Ηρθα στην Αθήνα για πρώτη φορά το 2010 για σπουδές
Χωρίς να γνωρίζω τίποτα για την εστίαση και το service κ σιγά σιγά πήρα το πρώτο μου πτυχίο ως Οιινοχόος ενώ παράλληλα δούλευα κ σπούδαζα
Mαγειρική Τέχνη
Bar & Restaurant Management
Food & Beverage Management
Tο 2017 Πήρα το δεύτερο πτυχίο Οινοχόου Και το Beer Sommelier Από την Genius Gastronomy
Αυτή την στιγμή εργάζομαι στην Καβα Νέκταρ
ως Wine Manager
Παράλληλα κάνω συμβουλευτικά wine consulting (Abra ovata Λιμνη Βουλιαγμένης, Aperitivo Pizza Bar, Ιωλκος fish rest, il basiliko Italian rest, Nakal beach Rest, Hyde and Seek, etc )
Η εμπειρία μου σε εστιατόρια ως οινοχόος (Island Athens Riviera, Athenee, San Giorgio Mykonos, Fresh Hotel, etc)