Glion

BCA Logo
Glion​

GLION INSTITUTE OF HIGHER EDUCATION

Glion Institute of Higher Education: Αριστείο στην Εκπαίδευση Hospitality & Luxury Business ​

Το Glion Institute of Higher Education ιδρύθηκε το 1962 και απονέμει πτυχία Business Bachelor και Master. Μαζί την “αδελφή” σχολή Les Roches και το Education Ducasse, το ινστιτούτο Glion είναι μέλος του φημισμένου Εκπαιδευτικού Ομίλου Sommet Education. Είναι ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο που ειδικεύονται στις τουριστικές και ξενοδοχειακές σπουδές (βρίσκεται σταθερά μεταξύ των 5 πρώτων).

Τα χαρακτηριστικά του είναι ο διεθνής προσανατολισμός, το υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκό περιβάλλον και η έμφαση στην ανάπτυξη πρακτικών επαγγελματικών δεξιοτήτων που αποτελούν προϋπόθεση επιτυχίας στη σύγχρονη παγκόσμια οικονομία. Οι καθηγητές του έχουν κερδίσει διακεκριμένα βραβεία, έχουν διδάξει σε πολλά ιδρύματα και έχουν εργαστεί ή κατέχουν διοικητικές θέσεις σε μεγάλους Ομίλους που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Τουρισμού και της Φιλοξενίας. Με αναλογία διδασκόντων / φοιτητών 1 προς 5 και με 15 φοιτητές ανά τάξη, οι φοιτητές βιώνουν την έννοια της εξατομικευμένης διδασκαλίας, αναπτύσσοντας τις πρoσωπικές τους δεξιότητες σε ένα περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων, άμιλλας, αλλά και συνεργασίας.

Το Glion Institute of Higher Education είναι πιστοποιημένο από την New England Commission of Higher Education (NECHE) και απονέμει πτυχία και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών που έχουν παγκόσμια αναγνώριση. Διαθέτει campus, εκτός από την Ελβετία, και στο Λονδίνο το οποίο είναι πιστοποιημένο από τον Οργανισμό για τη Διασφάλιση Ποιότητας για την Ανώτατη Εκπαίδευση (QAA), έναν ανεξάρτητο φορέα που ελέγχει τα πρότυπα και την ποιότητα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Glion Institute of Higher Education έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με το BCA, η οποία ανοίγει νέες προοπτικές για τους φοιτητές των Ξενοδοχειακών Σπουδών. Οι προπτυχιακοί φοιτητές έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν τα 3 ή 2 πρώτα έτη στο BCA (αυτό εξαρτάται από αν έχουν εισαχθεί στο 1ο έτος ή απευθείας στο 2ο έτος του προγράμματος βάσει των προϋποθέσεων εγγραφής) και στο τελευταίο έτος των σπουδών τους να αλλάξουν εκπαιδευτικό οργανισμό αποφοιτώντας από το Glion Institute of Higher Education στην Ελβετία.

Στο πλαίσιο αυτής της προνομιακής συνεργασίας, οι φοιτητές του BCA θα δικαιούνται 20% έκπτωση στα δίδακτρα της σχολής, ενώ θα μπορούν οποιαδήποτε στιγμή των σπουδών τους στην Ελλάδα, να μεταβαίνουν για «semester abroad» στην Ελβετία.

Τελειώνοντας το 4ο έτος σπουδών τους στην Ελβετία, οι φοιτητές θα λαμβάνουν πτυχίο της Glion και θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στη διαδικασία παγκόσμιας επαγγελματικής προώθησης αποφοίτων της σχολής. Οι φοιτητές λαμβάνουν κατά μέσο όρο 4 προσφορές εργασίας για την πρώτη τους απασχόληση και σχεδόν όλοι (98%) των φοιτητών έχουν ήδη μία ή περισσότερες προσφορές απασχόλησης μέχρι την ημέρα της αποφοίτησής τους.

Παράλληλα, το BCA – School of Hospitality Management προσφέρει αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο, τρία σεμιναριακά προγράμματα των σχολών Glion και Les Roches για στελέχη και επαγγελματίες: το “Ownership Transition” το “Human Resources Management” και το “F&B Management”.

Για Στελέχη Εμπιστευτείτε την GLION​

0%
Ποσοστό απασχόλησης αποφοίτων
Asset 5
0
AVG προσφορές πρακτικής ανά φοιτητή
Asset 6
0+
Συνεργάτες βιομηχανίας

Οι Εγκαταστάσεις

Ανακαλύψτε τα Ακαδημαϊκά Προγράμματα της GLION

Bachelor’s in International Hospitality Business​
MORE THAN A DEGREE, A CAREER-MAKER.​
Locations: Switzerland, London​
Internships: 2​
Specializations: 3​
Remote learning option available​

MASTER OF SCIENCE IN INTERNATIONAL HOSPITALITY BUSINESS​
Build a complete hospitality leadership toolbox​
Remote learning option available ​
Location: Switzerland and London

MASTER OF SCIENCE IN REAL ESTATE, FINANCE AND HOTEL DEVELOPMENT​
Integrate the latest concepts and techniques of real estate​
Remote learning option available ​
Location: London​

MASTER OF SCIENCE IN HOSPITALITY,
ENTREPRENEURSHIP AND INNOVATION​
Enhance your entrepreneurial expertise​
Remote learning option available ​
Location: Switzerland

MASTER OF SCIENCE IN LUXURY MANAGEMENT AND GUEST EXPERIENCE​
Dive into the world of luxury retail, fashion design and hospitality​
Remote learning option available ​
Location: Switzerland

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link