Τελετή Αποφοίτησης 2015

Πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του BCA College: 390 νέοι επιστήμονες στους Κλάδους Shipping, Business Administration και Tourism

Τελετή Αποφοίτησης 2015

 

Το BCA College, πραγματοποίησε την τελετή αποφοίτησης της Τάξης 2014, Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και η νέα συνεργασία του Κολλεγίου με το Plymouth University, ένα καταξιωμένο πανεπιστήμιο της Μεγάλης Βρετανίας.

Τη βαρδιά άνοιξε ο Dean of BCA κ. Σπύρος Κωστάκης ο οποίος παρουσίασε τα σημαντικά οφέλη της συνεργασίας του BCA College με το Plymouth, ενώ τελετάρχης ήταν ο Διευθυντής του Τμήματος Διοίκησης Επιειρήσεων του BCA κ. Σωτήριος Κονίδης. Στη συνέχεια μίλησε ο καθηγητής Νικόλαος Τζόκας, Executive Dean του Faculty of Business του Plymouth εκφράζοντας την ευχαρίστηση του πανεπιστημίου για τη νέα αυτή συνεργασία καθώς και την εκτίμηση του University of Plymouth για το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει το BCA.

Το βήμα πήρε ο Πρόεδρος του BCA College κύριος Βασίλης Δασκαλάκης ο οποίος χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους απόφοιτους και τις οικογένειές τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά τους. Ακολούθησε ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Θεόδωρος Φέσσας, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε την στενή σχέση του BCA College με την αγορά εργασίας, και την άριστη φήμη του Κολλεγίου στους κλάδους σπουδών του. Τις ομιλίες έκλεισε η αριστούχος απόφοιτος κ. Ιωάννα Μαρτίνου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την απονομή των πτυχίων στους απόφοιτους των προγραμμάτων Bachelors και Masters του BCA College και τη βράβευση των αριστούχων και των υπότροφων.

Η τελετή απονομής των πτυχίων είναι ένα σημαντικό γεγονός για το BCA College, καθώς αποτελεί την κορύφωση των προσπαθειών των σπουδαστών αλλά και των καθηγητών τους. 390 εξαιρετικοί νέοι επιστήμονες αποφοίτησαν χτες από το BCA College, το ηγετικό ιδιωτικό Κολλέγιο στην Ελλάδα στους κλάδους σπουδών του, έτοιμοι να μπουν στην αγορά εργασίας και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Με 80% ποσοστό απορροφητικότητας των αποφοίτων του, ειδικά στον Κλάδο του Τουρισμού, το BCA College είναι περήφανο καθώς οι επιτυχίες των σπουδαστών και αποφοίτων του είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τη δέσμευση και την προσπάθεια των καθηγητών, της Διοίκησης και του προσωπικού του Κολλεγίου να παρέχει κορυφαίες σπουδές με αντίκρυσμα.

Το BCA είναι το πιο αξιόπιστο και ιστορικό ιδιωτικό Κολλέγιο business στην Ελλάδα. Με 45 χρόνια σταθερής παρουσίας το όνομά του BCA αποτελεί εγγύηση για υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο, επαγγελματική κατάρτιση και την πιο high-end κοινότητα αποφοίτων και καθηγητών σε σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ναυτιλίας και Μεταφορών, Διοίκησης Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Επιχειρήσεων. Σήμερα το BCA έχει 3 campuses στην Αθήνα, πάνω από 1.000 φοιτητές, 7.500 απόφοιτους, 95 καθηγητές καθώς και 2 Ακαδημαϊκά Συμβούλια (Τομέας Ναυτιλίας και Τομέας Διοίκησης Επιχειρήσεων) που αποτελούνται από κορυφαία στελέχη των κλάδων και προσωπικότητες διεθνούς κύρους. Παράλληλα, το BCA έχει δημιουργήσει, σε συνεργασία με την Intracom και το Πανεπιστήμιο του Sheffield, το athens tech college (ATH/TECH) για την παροχή κορυφαίων σπουδών με προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στην Επιστήμη Υπολογιστών.

Newsletter​

Subscribe to our newsletter to receive BCA's news