Παντελής Ζαφειρίου

Παντελής Ζαφειρίου

Ο κος Ζαφειρίου Παντελής εχει τριάντα χρόνια διεθνούς εμπειρίας στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων και της συναφούς εκπαίδευσης. 

Μετά απο μακροχρόνια καριέρα στο κομμάτι φιλοξενίας, τουρισμού, συνεδρίων και εκδηλώσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ξεκίνησε την ακαδημαική του καριέρα διδάσκοντας τουριστικά επαγγέλματα στο Clark County Skills Center σε συνεργασία με το Clark College στήν πολιτεία Washington (2002-2006)

Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2007 όπου και διατέλεσε Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Διοίκησης Συνεδρίων και Εκδηλώσεων καθώς και λέκτορας Διοίκησης Ξενοδοχείων και Εστιατορίων στο Alpine Center και στο City Unity College.

Το 2014 ξεκίνησε συνεργασία με την SWISSAM Hospitality Business School  στην  Αγ. Πετρούπολη, όπου και εργάστηκε ως Λέκτορας Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων και       Διευθυντής εκπαίδευσης μέχρι τον Αύγουστο του 2016.

Η συνεργασία του με το ΒCA ξεκίνησε τον Φερβρουάριο του 2018.

Ο κύριος Ζαφειρίου έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στα ΤΕΙ Αθήνας, κι έχει παρακολουθήσει καλοκαιρινά προγράμματα στο κομμάτι Φιλοξενίας και Τουρισμού στο Johnson and Wales Rhode Island και στο San Diego State University στίς ΗΠΑ. Επίσης έχει σπουδάσει παιδαγωγική (WA state Education Department) και έχει πιστοποιηθεί ως Καθηγητής Φιλοξενίας και Τουρισμού απο την  American Hotel & Lodging Association.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​