Υποτροφία του Propeller Club για μεταπτυχιακές σπουδές στο BCA

 

To BCA υπήρξε το πρώτο κολλέγιο στη χώρα που δημιούργησε Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών. Εδώ και μισόν αιώνα, ελληνικές και ξένες ναυτιλιακές εταιρείες αξιοποιούν την ολοκληρωμένη κατάρτιση πoυ προσφέρει το BCA στο ναυτιλιακό management, προσλαμβάνοντας τους αποφοίτους του.

Δραστήριος αρωγός της ελληνικής ναυτιλίας, το Propeller Club της Ελλάδος ιδρύθηκε στον Πειραιά το 1935 και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο μετά το Propeller Club των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με στόχο την αναβάθμιση της ελληνικής εμπορικής ναυτιλίας για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου μέσω του θαλάσσιου εμπορίου.

Εκτιμώντας το επίπεδο σπουδών του BCA, το Propeller Club προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 μία πλήρη υποτροφία, που καλύπτει το 100% των διδάκτρων, είτε για το πρόγραμμα MSc Shipping (online) είτε για το πρόγραμμα MSc Shipping Business. Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στο Propeller Club of the U.S. International Port of Piraeus και η τελική επιλογή θα γίνει με αξιοκρατικές αρχές, από το BCA College σε συνεργασία με τη διοίκηση του Propeller Club.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link