Δωρεάν σεμιναριακά προγράμματα ReGeneration – BCA College

Νέες εργασιακές προοπτικές ανοίγονται για τους απόφοιτους μας, καθώς το BCA συμμετέχει μαζί με την Τράπεζα Πειραιώς και το πρόγραμμα ReGeneration, σε ένα φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων και επέκτασης της απασχόλησης, το Project Future.

Το ReGeneration, μια κοινή δράση του Global Shapers Athens Hub και του World Economic Forum, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, είναι το μεγαλύτερο πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα απασχόλησης και εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλει στην καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας, και του “brain drain”.

Με τη στήριξη της Τράπεζας Πειραιώς, το Project Future είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης νέων. Ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2018 και συνδέει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας. Παρέχει σε νέους πτυχιούχους τις δεξιότητες που χρειάζονται σήμερα και στο μέλλον, εκπαιδεύοντάς τους κυρίως σε εφαρμογές πληροφορικής που δίνουν νέες προοπτικές στο επαγγελματικό τους αντικείμενο.

Έχουν ήδη ολοκληρωθεί 6 κύκλοι του προγράμματος. Σ΄ αυτούς:

  • 248 νέοι εκπαιδεύτηκαν εξελίσσοντας τις επαγγελματικές τους δεξιότητες
  • 153 εξειδικεύτηκαν
  • 700 τουλάχιστον νέοι βρήκαν μια θέση στην ελληνική αγορά εργασίας, σε μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 7ο κύκλο υποβάλλονται έως την 1 Νοεμβρίου.

Τα μαθήματα γίνονται ψηφιακά. Μπορούν να συμμετάσχουν νέοι πτυχιούχοι από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στα σεμιναριακά προγράμματα του BCA College:

  • Tourism – Food & Beverages (αίτηση εδώ)
  • Tourism – Front Office (αίτηση εδώ)

Στον 7ο κύκλο του προγράμματος, συνεχίζεται η στρατηγική σύμπραξη με το

LinkedIn, το μεγαλύτερο online επαγγελματικό δίκτυο παγκοσμίως, το οποίο διαθέτει την προηγμένη πλατφόρμα του LinkedIn Learning, ώστε οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν επιχειρησιακές, τεχνολογικές και δημιουργικές δεξιότητες (Business, Technology & Creative).

Το BCA συνεχίζει να βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος της τεχνολογίας και παράλληλα συμμετέχει σε κάθε προσπάθεια επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link