• toto slot
  • slot gacor
  • slot77
  • toto togel
  • slot gacor
  • situs togel
  • slot gacor 2022
  • toto slot
  • slot gacor
  • slot 4d
  • bo togel
  • toto togel
  • slot online
  • toto slot
  • slot gacor
  • slot deposit pulsa
  • bandar togel
  • toto macau
  • toto slot
  • toto macau
  • slot gacor 2022
  • slot terpercaya
  • togel macau
  • toto slot
  • toto slot
  • bandar togel
  • situs togel
  • togel pulsa
  • situs togel
  • agen togel
  • 100 pasaran
  • toto slot
  • toto togel
  • toto macau
  • Toto Togel
  • bandar togel terpercaya
  • Slot Gacor 2022
  • togel macau
  • rupiahtoto
  • bo togel terpercaya
  • togel bet 100
  • Bandar Togel Terpercaya
  • bo togel
  • Toto Macau
  • Situs Togel Deposit Pulsa Tanpa Potongan
  • Togel Bet 100 Perak
  • Situs Togel Terpercaya
  • Slot777
  • slot gacor 2022
  • bandar togel terpercaya
  • Entrepreneurship and Innovation in the Food & Beverage Industry - BCA College

    Entrepreneurship and Innovation in the Food & Beverage Industry

    Πώς να Κάνετε Αίτηση - ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ BCA

    Οι σπουδαστές εισάγονται, αρχικά, σε ακαδημαϊκές και δημοφιλείς θεωρήσεις πάνω στις έννοιες του επιχειρηματία, της επιχειρηματικότητας, και της ενδοεπιχειρηματικότητας. Επιπλέον, εξετάζονται οι τύποι ατόμων που γίνονται επιχειρηματίες (γεννιούνται ή γίνονται;). Στη συνέχεια, το μάθημα επικεντρώνεται στη μελέτη των βασικών μορφών και πηγών επιχειρηματικότητας και ευκαιριών – τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους οι ευκαιρίες αναγνωρίζονται, αξιολογούνται και αναπτύσσονται σε βιώσιμες επιχειρηματικές ιδέες στη Διοίκηση Επιχειρήσεων F&B. Επιπλέον, οι σπουδαστές εισάγονται στην έννοια της καινοτομίας που προκαλεί διαταραχές στην λειτουργία των αγορών, καθώς και σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας για επιχειρηματίες στον τομέα F&B. Το δεύτερο μέρος του μαθήματος εστιάζει στην καινοτομία και το ρόλο που παίζει η δημιουργικότητα στην καινοτομική σκέψη στον τομέα F&B. Τα βασικά θέματα που παρουσιάζονται είναι: οι εφευρέσεις, η καινοτομία και η διάχυσή της, η καινοτομία προϊόντων και διαδικασιών, η προσέγγιση του κύκλου ζωής, τα οικονομικά της καινοτομίας, η καινοτομία και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, η προστασία της καινοτομίας, το πλεονέκτημα της πρώτης κίνησης, τα εμπόδια που προκύπτουν από τη μίμηση και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον τομέα F&B. Τέλος, το μάθημα εξετάζει την καινοτομία στον τομέα F&B στην Ελλάδα.

    Newsletter

    Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​