Επαγγελματικό στέλεχος χωρίς Bachelor; Απόκτησέ το τώρα, από το BCA

Επαγγελματικό στέλεχος χωρίς Bachelor; Απόκτησέ το τώρα, από το BCA
Επαγγελματικό στέλεχος χωρίς Bachelor; Απόκτησέ το τώρα, από το BCA

Top-up Bachelor

Πτυχίο με μονοετείς σπουδές για επαγγελματίες

To βρετανικό εκπαιδευτικό σύστημα αναγνωρίζει πως η πολυετής επαγγελματική εμπειρία σε θέσεις ευθύνης προσφέρει γνώσεις πανεπιστημιακού επιπέδου και θα μπορούσε να ισοδυναμεί με ένα σημαντικό τμήμα των πανεπιστημιακών σπουδών. Έτσι, έχει δημιουργήσει προγράμματα ετήσιας διάρκειας για επαγγελματίες που οδηγούν στην απόκτηση πτυχίου σε επιχειρησιακές σπουδές Top-up Bachelor in Business Studies. Τα μαθήματα αξιοποιούν τις γνώσεις του επαγγελματία – φοιτητή σε επιχειρησιακά θέματα. Τις οργανώνουν, τις εμπλουτίζουν, τις εκσυγχρονίζουν δημιουργώντας προστιθέμενη αξία, και παρέχουν πολύτιμα “εργαλεία” επαγγελματικής επιτυχίας και ανόδου στην εταιρική ιεραρχία.

Το BCA σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου, προσφέρει τη δυνατότητα

  • σε επαγγελματίες που δεν ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και διαθέτουν 2-3 χρόνια επαγγελματική εμπειρία σε υπεύθυνη θέση και
  • σε επαγγελματίες που δεν είχαν ποτέ φοιτήσει σε πανεπιστημιακό ίδρυμα, αλλά έχουν πολυετή πείρα σε θέση ευθύνης (τα έτη εργασίας που θεωρούνται επαρκή κρίνονται κατά περίπτωση και ανάλογα με το επαγγελματικό αντικείμενο του ενδιαφερόμενου – πάντως πρέπει να είναι πάνω από 3)

να παρακολουθήσουν ένα ειδικό ετήσιο πρόγραμμα Top-up Bachelor in Business Studies, χωρίς να πρέπει να διακόψουν την εργασία τους.

Τα μαθήματα διαρκούν 3 ώρες την Παρασκευή (από 18:00 έως 21:00) και 6 ώρες το Σάββατο (10:00 – 13:00 & 14:00 – 17:00)

Οι απόφοιτοι του τμήματος μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο BCA, ως μεταπτυχιακοί φοιτητές, για απόκτηση Master’s στις επιχειρησιακές σπουδές. Όλοι οι τίτλοι σπουδών χορηγούνται από το University of West London, βραβευμένο ως το καλύτερο «modern» Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​