Οι τριτοετείς και τεταρτοετείς σπουδαστές του προγράμματος BSc in Shipping του BC, επισκέφτηκαν το «Τσάκος Columbia Shipmanagement Κέντρο Εκπαίδευσης» στο κτήριο «Μακεδονία».
Η επίσκεψη, που διήρκεσε 2 ½ ώρες, ξεκίνησε με δύο σύντομους εμπνευσμένους χαιρετισμούς του κου Δρόσου, Cpt της Messer και Γενικού Διευθυντή της TCSM και του κου Θεμελάρου, Διευθυντή του Κέντρου Εκπαίδευσης.
Εκεί, η κα Ραγκούση και ο Cpt. Φράγκος μίλησαν σχετικά με τη λειτουργία και τις τεχνολογικές εξελίξεις στα σύγχρονα εμπορικά πλοία.
Ο Cpt. Παπαζής έδειξε στους παρευρισκόμενους τα τμήματα της εταιρείας που συνθέτουν το εταιρικό περιβάλλον διαχείρισης πλοίων, και περιέγραψε τα αντίστοιχα καθήκοντα και τις λειτουργίες που σχετίζονται με το κάθε τμήμα. Τέλος οι σπουδαστές οδηγήθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων στην οποία απαντήθηκαν τα ερωτήματά τους.
Ως ενθύμιο της επίσκεψης, αλλά και ως υλικό για ενημέρωση, οι σπουδαστές έλαβαν ένα δώρο από την εταιρεία ένα πολυτελές βιβλίο για την ελληνική ναυτιλία.