Τουριστικό Forum BCA College “Πολιτιστικός Τουρισμός: Οφέλη και Προκλήσεις”

Τουριστικό Forum BCA College
“Πολιτιστικός Τουρισμός: Οφέλη και Προκλήσεις”

Ένα εξαιρετικό Forum με θεματική τον “Πολιτιστικό Τουρισμό: Οφέλη και Προκλήσεις” διοργανώθηκε  τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του BCA College.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και μίλησαν ο κ. Παντελής Πάνου, Γενικός Διευθυντής της Αμερικανικής Σχολής Κλασσικών Σπουδών στην Αθήνα, ο κ. Αρτέμιος Μυρόπουλος Managing Director Linkage Greece & Cyprus, ο Δρ. Γιάννης Φίκας, Director of Humanities στο BCA College και η Δρ. Χριστίνα Κωνσταντινίδου, General Manager BCA College.

Το θέμα του Forum,Πολιτιστικός Τουρισμός: Οφέλη και Προκλήσεις“, είναι ένα ιδιαιτέρως επίκαιρο και σημαντικό ζήτημα για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας μας, αλλά δυστυχώς εξακολουθεί να συνιστά ένα αναξιοποίητο κεφάλαιο του τόπου μας.

Παρά το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η Ελλάδα διαθέτει ένα πολύ πλούσιο και πυκνό πολιτιστικό απόθεμα που εκτείνεται σε βάθος πολλών αιώνων και είναι γνωστό σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν έχει καταφέρει να διεκδικήσει και να αποκτήσει το ενδιαφέρον των τουριστών. Ως εκ τούτου η χώρα μας δεν έχει επιτύχει να κατακτήσει τη θέση που δικαιωματικά της ανήκει στις “προϊοντικές” αγορές του ελληνικού τουρισμού.

Τόσο το συγκεκριμένο Forum, καθώς και η υπόλοιπη σειρά ομιλιών και ημερίδων του BCA College εστιάζει σε καίρια ζητήματα για το τουριστικό και ευρύτερο επιχειρείν της χώρας μας.

Είναι μεγάλη μας χαρά να σας υποδεχόμαστε στις εγκαταστάσεις μας και να συζητάμε ζητήματα σημαντικά για το επιχειρηματικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​