Τo BCA στο BTPF – Business Travel Professionals Forum

Τo BCA στο BTPF – Business Travel Professionals Forum.  

Το σημαντικότερο ξενοδοχειακό B2B event

Το BCA συμμετείχε, με μεγάλη επιτυχία, στο πιο σημαντικό εταιρικό B2B event στην Ελλάδα, στο Business Travel Professionals Forum (BTFP).  

Το συγκεκριμένο event διοργανώθηκε από τη SWOT | Hospitality,  το διήμερο 25 – 26 Νοεμβρίου 2021, στο Grant Hyatt και έφερε σε επαφή τους καλύτερους με τους …. καλύτερους. Τα ηγετικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της χώρας μας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να κλείσουν συμφωνίες με τις σημαντικότερες πολυεθνικές εταιρείες, Travel Agents και Tour Operators από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  

Οι γνώσεις και ο επαγγελματισμός των φοιτητών του ξενοδοχειακού τμήματος του BCA College εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα από τους διοργανωτές καθώς τους ανατέθηκαν δύο νευραλγικές υπηρεσίες: ήταν υπεύθυνοι για την υποδοχή των καλεσμένων και συμμετείχαν στη γραμματειακή υποστήριξη του BTPF event, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις σε διοργανωτές και επισκέπτες. 

Το BCA συμμετέχει σε κάθε σημαντική επαγγελματική εκδήλωση των τομέων σπουδών του, καθώς πιστεύει πως η ακαδημαϊκή εκπαίδευση πρέπει να βρίσκεται σε συνεχή διάδραση με την αγορά εργασίας, ενώ οι φοιτητές, από το πρώτο κιόλας έτος σπουδών, θα πρέπει να έχουν πολλές εμπειρίες και σαφή εικόνα του επαγγελματικού χώρου στον οποίο θα σταδιοδρομήσουν.

Το BCA εκφράζει την ικανοποίησή για την υψηλή απόδοση και τον επαγγελματισμό των φοιτητών του ξενοδοχειακού τμήματος, τους ευχαριστεί για τον άψογο τρόπο με τον οποίο εκπροσώπησαν την ποιότητα και το επίπεδο του Κολεγίου και τους συγχαίρει για τις εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησαν σε διοργανωτές και επισκέπτες. 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link