Θεόφιλος Βασιλειάδης

Θεόφιλος Βασιλειάδης

Ο κ. Βασιλειάδης είναι επιχειρηματίας και Διευθύνων Σύμβουλος. Το 1997 ίδρυσε το Kariera.gr, την κορυφαία εταιρία προσλήψεων on-line στην ΝΑ Ευρώπη (που πωλήθηκε το 2007 στο CareerBuilder.com) και το 2006 την IMI, μια εταιρεία εκδηλώσεων στο Ντουμπάι και τη Σαουδική Αραβία (πουλήθηκε σε ιδιώτες επενδυτές 2014).

Μετά την πώληση του Kariera.gr, συνεργάστηκε με το CareerBuilder.com ως Πρόεδρος των επιχειρήσεων στην Ασία.

Σήμερα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Socital, εταιρίας software σε AI / Machine Learning με δραστηριότητες στο Λονδίνο και την Αθήνα.

Παράλληλα με τη διοίκηση επιχειρήσεων, ο κ. Βασιλειάδης συμμετέχει σε Ακαδημαϊκές Διασκέψεις, εκδηλώσεις TEDx, καθώς και σε panels μέσων ενημέρωσης ως ειδικός σε θέματα στρατηγικής και επιχειρηματικότητας και έχει επεκτείνει την εμπειρία του στη διδασκαλία Επιχειρηματικότητας και Ηγεσίας σε σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων στην Ελλάδα και την Ινδία.

Είναι Απόφοιτος του Harvard Business School, αφού αποφοίτησε από το Owners/Presidents Management Program (OPM) το 2010 και του Singularity University στην Καλiφόρνια (Executive Program 2014).


Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link