Παύλος Σιμοτόπουλος

Απόφοιτος της Σχολής Apine Center, Συνεργαζόμενο κολέγιο με το Ίδρυμα IHTTI της Ελβετίας στην Μαγειρική Τέχνη.

Εργάζεται για πάνω από 25 χρόνια σε όλα τα τμήματα μιας επαγγελματικής κουζίνας, σε διαφορετικού τύπου υποδομές εστίασης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πήρε μέρος σε διαγωνισμούς και επαγγελματικές αποστολές βασισμένα στην Ελληνική γαστρονομία σε Αθήνα, Μπανγκόκ, Βρυξέλλες και Μπρατισλάβα. Συμμετείχε σε πολλά σεμινάρια βασισμένα στην Υγιεινή τροφίμων και στην επαγγελματική συμπεριφορά στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής οπού βρίσκονταν για εργασία σε μεγάλες Ξενοδοχειακές Μονάδες όπως Sofitel και Westin.

Αρχιμάγειρας σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και μεγάλη εμπειρία στην τουριστική διοίκηση μονάδων εστίασης

Σύνθεσή μενού εξειδικευμένης γαστρονομίας, σε συνεργασία με εστιατόριο με δυο αστέρια Michelin με έδρα το Βέλγιο

Εκπαιδευτής πρακτικών μαθημάτων στο Κολλέγιο Alpine Center για 7 χρόνια και υπεύθυνος λειτουργίας επισιτισμού της σχολής καθώς επίσης και γνώσεις σε διαφορετικούς τρόπους παρασκευής εδεσμάτων.

Διαθέτοντας γνώσεις διεύθυνσης κουζίνας, σύνθεσης μενού καθώς και διαδικασίες ISO βασισμένες στην Ασφάλεια και Υγιεινή τροφίμων έχει εργαστεί και ως σύμβουλος επισιτιστικών επιχειρήσεων.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link