Πάρις Χατζηπαρές

Πάρις Χατζηπαρές

Coaching Instructor BCA | Communication & Self-Development Coach

Ο Πάρις Χατζηπαρές είναι πτυχιούχος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος τίτλου MSc Architect Engineer, έχει μετεκπαιδευτεί στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον τομέα της Εκπαίδευσης
Ενηλίκων, στο International Coach Federation στους τομείς του Personal & Executive Coaching και στο Alba Graduate School Business School σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Εργάζεται στο χώρο της εκπαίδευσης και της συμβουλευτικής επιχειρήσεων σε θέματα επικοινωνίας, εξυπηρέτησης πελατών, συμπεριφοριστικών μεθόδων και soft skills, πωλήσεων και ανθρώπινου δυναμικού. Οι συνεργασίες του περιλαμβάνουν επίσης Δήμους της περιφέρειας Αττικής, χώρους εστίασης βραβευμένους με αστέρια Michelin και Χρυσό Σκούφο, τουριστικά θέρετρα και τμήματα πωλήσεων και ανθρώπινου δυναμικού σε ποικίλες επιχειρήσεις. 

Από το φθινόπωρο του 2020 συνεργάζεται με το BCA σε θέματα επικοινωνίας, coaching, soft skills, κοινωνικών δεξιοτήτων και στρατηγικών, ηγεσίας, συναισθηματικής νοημοσύνης, ψυχολογίας καταναλωτή, image making και δημοσίων σχέσεων.

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link