Μάριος Παπακωνσταντίνου

Μάριος Παπακωνσταντίνου

Ο Μάριος Παπακωνσταντίνου είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου  Διοίκησης Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού (MSc in Hospitality & Tourism) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου της Κρήτης. Διαθέτει επίσης μεταπτυχιακό τίτλο στα Χρηματοοικονομικά (MSc in Finance) από το Alba Graduate Business School. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων του ΑΤΕΙ Πάτρας και είναι επίσης πτυχιούχος της σχολής Le Monde του τμήματος Hotel Management.

Το 2007 εργάστηκε στην Mercedes Benz Hellas ως Compliance Assistant και το 2008 εργάστηκε ως εξωτερικός συνεργάτης στο τμήμα λογιστηρίου της Procter & Gamble Hellas.

Από το 2010 έως σήμερα εργάζεται στον ξενοδοχειακό κλάδο και ειδικότερα στο Τμήμα Υποδοχής. Έχει εργαστεί ως στέλεχος σε πολυτελή ξενοδοχεία και μεγάλες ελληνικές και ξένες αλυσίδες ξενοδοχείων όπως είναι η Marriott International, η Aldemar Resorts, το Αstir Odysseus Resort & Spa, το Fodele Beach & Waterpark Resort και το Αthenaeum Palace & Luxury Suites.     

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link