Ιωάννα Ν. Πενθερουδάκη

Ιωάννα Ν. Πενθερουδάκη

Η Ιωάννα Ν. Πενθερουδάκη γεννήθηκε to 1979 και μεγάλωσε στην Αθήνα, αποφοίτησε από το Αρσάκειο λύκειο και στη συνέχεια σπούδασε ναυτιλιακά στο BCA συνεχίζοντας στο Πανεπιστήμιο του Plymouth– U.K. όπου πήρε το πτυχίο της σε Maritime Business and Maritime Law . Το μεταπτυχιακό της σε International Transport and Shipping  το πήρε από το Πανεπιστήμιο του CardiffU.K.

Εργάστηκε στην Ελληνική ναυτιλία ως ανεξάρτητη ναυλομεσίτρια και στη συνέχεια στο τμήμα ναυλώσεων Ναυτιλιακών εταιριών της Ελλάδας και του εξωτερικού για πάνω από 20 χρόνια και παράλληλα διδάσκει πάνω από 10 χρόνια σε κολλέγια της Ελλάδας και είναι συμμετέχων καθηγήτρια σε elearning πρόγραμμα της Μεγάλης Βρετανίας . Έχει διδάξει Ναυλώσεις, Ναυτικό δίκαιο, Εισαγωγή στη Ναυτιλία, Διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού Ναυτιλιακής εταιρίας και Διαπολιτισμική διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού ναυτιλιακής εταιρίας.

Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε διαφορές ναυτιλιακές ενώσεις όπως Hellenic Shipbrokers Association και Women international Shipping and Trading Association ως μέλος των διοικητικών συμβουλίων τους.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link