Ηλίας Παύλου

Ηλίας Παύλου

Ο κύριος Ηλίας Παύλου σπούδασε στην Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Έλαβε το πρώτο του πτυχίο στα μαθηματικά από το Πανεπιστήμιο του Wollongong, Αυστραλίας. Συνέχισε τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία όπου απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Master στη Στατιστική επιστήμη. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας στο  City του Λονδίνου ως αναλυτής, απέκτησε το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Masters στη Χρηματοοικονομική επιστήμη από το πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Birkbeck College.

Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται στο κολλέγιο ΒCA όπου διδάσκει Ποσοτικά μαθήματα (Quantitative Methods) καθώς και Μεθόδους Έρευνας (Research Methods) σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Έχει εργαστεί στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου για μια σειρά ετών όπου δίδαξε μαθήματα στον τομέα της στατιστικής και των μαθηματικών. Στη διάρκεια της συνεργασίας του αυτής απέκτησε εμπειρία διδάσκοντας σπουδαστές προερχόμενους από διαφορετικό εκπαιδευτικό και πολιτισμικό υπόβαθρο.

Δίδαξε επίσης στο πανεπιστήμιο South Bank University του Λονδίνου μεθόδους έρευνας σε μεταπτυχιακό επίπεδο στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών.

Πριν από τη διδακτική του σταδιοδρομία ο κύριος Ηλίας Παύλου εργάστηκε 15 χρόνια ως Αναλυτής (Research Analyst) σε πολυεθνικές εταιρείες τόσο στην Αυστραλία όσο και στο City του Λονδίνο. Τα καθήκοντά του περιελάμβαναν αναλύσεις και διαχείριση επενδυτικών αποφάσεων σε σχέση με την απόδοση (performance), εκτίμηση (appraisal) και τιμολόγηση (pricing) επενδύσεων. Εργάστηκε στις παρακάτω εταιρείες:

  • Morley Fund Management, UK
  • Aviva Insurance Group, UK
  • American Express Europe, UK
  • Yasuda Kasai Europe, UK
  • Royal and Sun Alliance, UK
  • Royal and Sun Alliance, Australia

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link