νίκος καγκαράκης

Δρ Νίκος Καγκαράκης

Ο Δρ Νίκος Καγκαράκης είναι Διδάκτωρ του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς (2017), κάτοχος Μάστερ στα Ναυτιλιακά από το ίδιο Πανεπιστήμιο (2011) και Πτυχίου στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2009). Επίσης είναι κάτοχος της επαγγελματικής πιστοποίησης  CFA® (Chartered Financial Analyst) και είναι ενεργό μέλος του Ινστιτούτου CFA και της Ελληνικής Κοινότητας CFA.

Ο Δρ Καγκαράκης είναι επισκέπτης καθηγητής σε μεταπτυχιακά προγράμματα του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, όπου διδάσκει μαθήματα σχετικά με τη ναυτιλιακή χρηματοοικονομική. Από το 2018 διδάσκει στο BCA τα μαθήματα της ναυτιλιακής χρηματοοικονομικής καθώς και της προηγμένης ναυτιλιακής χρηματοοικονομικής στο προπτυχιακό τμήμα του Τμήματος Ναυτιλίας και Μεταφορών.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά στην περιοχή των Ναυτιλιακών Οικονομικών και έχει συμμετάσχει σε διεθνή ακαδημαϊκά συνέδρια. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν θέματα ναυτιλιακών χρηματοδοτήσεων, διαχείρισης κινδύνων και χρηματοοικονομικής ανάλυσης.

Από το 2012 μέχρι σήμερα εργάζεται στον τραπεζικό κλάδο και ειδικότερα στον τομέα των ναυτιλιακών χρηματοδοτήσεων.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link