Δημήτρης Σωτηρίου

Διαθέτω επιχειρηματική εμπειρία 18+ ετών, κυρίως στους τομείς του Επιχειρησιακού και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, της Βελτίωσης Εσωτερικών Διαδικασιών, Λειτουργικής Αριστείας και της Τεχνολογίας για τις ανάγκες των Επιχειρήσεων.

Στόχος μου πάντα είναι να προσφέρω προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση μέσω του πλούτου της Τεχνολογίας, της καινοτομίας και των αποτελεσματικών εσωτερικών διαδικασιών. Είμαι κάτοχος πτυχίου B.Eng. (Hons) από το Coventry University (Ηνωμένο Βασίλειο), Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MSc σε Data Communications & Software από το Birmingham City University (Ηνωμένο Βασίλειο) και Executive MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Λάτρης της διά βίου μάθησης, διαθέτω άνω των 30 πιστοποιήσεων σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς και δεξιότητες.

Όντας επιχειρηματίας για αρκετά χρόνια αλλά και ως μέλος ανώτατων διευθυντικών ομάδων, έχω συνεισφέρει στον μετασχηματισμό επιχειρήσεων και οργανισμών, ταυτόχρονα καθοδηγώ νεότερους επαγγελματίες να διαπρέψουν στον τομέα της εξειδίκευσής τους κάνοντας χρήση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας και της ψηφιοποίησης.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link