Λευτέρης Πετρούνιας και Σπύρος Γιαννιώτης στο BCA College: Πιο ψηλά, πιο δυνατά, πιο προσωπικά

Οι δυο Ολυμπιονίκες ανέτρεξαν στην καριέρα τους και εστίασαν στις αντιξοότητες τις οποίες κλήθηκαν να ξεπεράσουν για να φτάσουν στην κορυφή.

Την ιστορία της ζωής τους διηγήθηκαν οι Ολυμπιονίκες του 2016 (Ρίο ντε Τζανέιρο) Λευτέρης Πετρούνιας και ο Σπύρος Γιαννιώτης στην εκδήλωση «Πιο ψηλά, πιο δυνατά, πιο προσωπικά», την οποία διοργάνωσε το BCA College την Τετάρτη, 20 Μαρτίου στο αμφιθέατρο του επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 205 κτιρίου στο οποίο στεγάζεται.

Μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο που ως επί το πλείστον απαρτιζόταν από σπουδαστές, αλλά και φίλους του αθλητισμού, οι δυο Ολυμπιονίκες ανέτρεξαν στην καριέρα τους και εστίασαν όχι μόνο στις κορυφαίες επιτυχίες τους, αλλά και στις αντιξοότητες τις οποίες κλήθηκαν να ξεπεράσουν για να φτάσουν στην κορυφή.

 

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους και ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Open Water αποκάλυψαν ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές ανέκδοτες ιστορίες της σταδιοδρομίας τους και άγνωστες πτυχές της ζωής τους, τις οποίες μοιράσθηκαν με το κοινό, ενώ απάντησαν και σε ερωτήσεις.

Το πάνελ της εκδήλωσης συμπλήρωσαν ο Σύμβουλος Διοίκησης του BCA College και Διευθυντής Υπηρεσιών Διατροφής των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, Μάκης Φωκάς, η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Stoiximan, Αγγελική Παπαδοπούλου, ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής και ο φωτορεπόρτερ Βασίλης Κουτρουμάνος.

Μεταξύ άλλων τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και άλλοτε διεθνής πολίστας Σπύρος Καπράλος, ο δις Ολυμπιονίκης της πάλης και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Πέτρος Γαλακτόπουλος, η βουλευτής Αννα Καραμανλή και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link