Για 72 μεγάλες ελληνικές εταιρείες, οι σπουδές σου στο BCA είναι εγγύηση της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ επιτυχίας!

Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές συνεργασίες του τομέα της κολλεγιακής Παιδείας στη χώρα μας και της αγοράς εργασίας. Το BCA, που συμπληρώνει μισόν αιώνα πρωτοπορίας, ήταν το πρώτο κολλέγιο στην Ελλάδα που προσέφερε τις «εξωτικές» για την εποχή (δεκαετία του ’70) σπουδές στα ναυτιλιακά, στη διοίκηση επιχειρήσεων, στο μάρκετινγκ και στην επιστήμη των υπολογιστών. Ήταν επίσης το πρώτο κολλέγιο που συνεργάστηκε με βρετανικά πανεπιστήμια, δίνοντας τη δυνατότητα στους νέους Έλληνες να σπουδάζουν «έξω» και να αποκτούν τίτλους σπουδών βρετανικών πανεπιστημίων, ζώντας στην Ελλάδα. Αυτός ο συνδυασμός εκπαίδευσε εκατοντάδες εξειδικευμένα στελέχη και managers, που διαπρέπουν στην ελληνική και τη διεθνή αγορά.

Έτσι, 72 εταιρείες, από τις μεγαλύτερες της χώρας, στηρίζουν το ταμείο υποτροφιών του BCA, για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, σε νέους που έχουν τις ικανότητες, αλλά περιορισμένη, ενδεχομένως, οικονομική δυνατότητα. Είναι μια επένδυση αυτών των εταιρειών στην ποιότητα των αυριανών στελεχών, καθώς οι σπουδές στο BCA και η κατοχή ενός τίτλου σπουδών από το πολυβραβευμένο

ως καινοτόμο University of West London, με το οπoίο συνεργάζεται το BCA, συνιστούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον απόφοιτο.

Φέτος, ιδιαίτερη σημασία δίνει το Ταμείο Υποτροφιών και στα μεταπτυχιακά προγράμματα Masters. Από όποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα κι αν αποφοίτησε κάποιος – της Ελλάδας ή του εξωτερικού – μπορεί να διεκδικήσει χρηματοδότηση των μεταπτυχιακών του σπουδών στο BCA από το Ταμείο Υποτροφιών, με τη μορφή της κάλυψης ενός σημαντικού ποσοστού του κόστους των.

Τα μαθήματα, στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά (επιλογή του σπουδαστή) μπορεί ο ενδιαφερόμενος να τα παρακολουθήσει και online καθώς το BCA, πολύ πριν την κρίση του κορονοϊού, είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερα προηγμένη τεχνολογικά πλατφόρμα διδασκαλίας εξ αποστάσεως.

Σε μια δύσκολη υγειονομικά και οικονομικά εποχή, 72 από τις σημαντικότερες εταιρείες της χώρας «βάζουν πλάτη» επενδύοντας στην Παιδεία, με την εγγύηση της ποιότητας του BCA.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link