Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όσους εργάζονται σε αντίστοιχα τμήματα ξενοδοχείων ή επισιτιστικών μονάδων και θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και την τεχνική τους, ώστε να λειτουργούν με ασφάλεια και ποιότητα και επιπλέον να μπορούν να ικανοποιούν πελάτες από όλον τον κόσμο, με διαφορετικές συνήθειες και επιθυμίες.
Essentials in Food and Beverages
48 ώρες
17:30 – 21:30
Το πρόγραμμα διεκπεραιώνεται εντός ενός μηνός σε τρίωρες εκπαιδευτικές συναντήσεις κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Συνολικά ολοκληρώνεται σε 48 διδακτικές ώρες που επιμερίζονται σε 12 ημέρες από 4 απογευματινές ώρες (17.30-21.30) έκαστη.
Τηλ: +30 210 7253 783
E-mail: seminars@bca.edu.gr
Η εκπαιδευτική διαδικασία υλοποιείται υβριδικά (blended learning) καθώς κάποια κομμάτια της θα διεξάγονται διαδικτυακά εξ αποστάσεως και κάποια διά ζώσης εντός των εγκαταστάσεων του Κολλεγίου. Κατά την εκπαίδευση θα αξιοποιούνται μελέτες περιπτώσεων και παίξιμο ρόλων. Οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν προσομοίωση όλων των λειτουργιών και των περιστάσεων που θα εξετάζονται ανά περίπτωση.