• toto slot
  • slot gacor
  • slot77
  • toto togel
  • slot gacor
  • situs togel
  • slot gacor 2022
  • toto slot
  • slot gacor
  • slot 4d
  • bo togel
  • toto togel
  • slot online
  • toto slot
  • slot gacor
  • slot deposit pulsa
  • bandar togel
  • toto macau
  • toto slot
  • toto macau
  • slot gacor 2022
  • slot terpercaya
  • togel macau
  • toto slot
  • toto slot
  • bandar togel
  • situs togel
  • togel pulsa
  • situs togel
  • agen togel
  • 100 pasaran
  • toto slot
  • toto togel
  • toto macau
  • Toto Togel
  • bandar togel terpercaya
  • Slot Gacor 2022
  • togel macau
  • rupiahtoto
  • bo togel terpercaya
  • togel bet 100
  • Bandar Togel Terpercaya
  • bo togel
  • Toto Macau
  • Situs Togel Deposit Pulsa Tanpa Potongan
  • Togel Bet 100 Perak
  • Situs Togel Terpercaya
  • Slot777
  • slot gacor 2022
  • bandar togel terpercaya
  • Essentials in Food and Beverages - BCA College

    Essentials in Food and Beverages

    BCA College > Executive Education > Essentials in Food and Beverages
    Essentials in Food and Beverages

    Σε ποιους απευθύνεται

    Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όσους εργάζονται σε αντίστοιχα τμήματα ξενοδοχείων ή επισιτιστικών μονάδων και θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και την τεχνική τους, ώστε να λειτουργούν με ασφάλεια και ποιότητα και επιπλέον να μπορούν να ικανοποιούν πελάτες από όλον τον κόσμο, με διαφορετικές συνήθειες και επιθυμίες.

    Certificate:

    Essentials in Food and Beverages

    Διάρκεια:​

    48 ώρες

    Ωράριο:​

    17:30 – 21:30​

    Συχνότητα:

    Το πρόγραμμα διεκπεραιώνεται εντός ενός μηνός σε τρίωρες εκπαιδευτικές συναντήσεις κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Συνολικά ολοκληρώνεται σε 48 διδακτικές ώρες που επιμερίζονται σε 12 ημέρες από 4 απογευματινές ώρες (17.30-21.30) έκαστη.

    Στοιχεία Επικοινωνίας:​​

    Τηλ: +30 210 7253 783​
    E-mail: seminars@bca.edu.gr

    Η εκπαιδευτική διαδικασία υλοποιείται υβριδικά (blended learning) καθώς κάποια κομμάτια της θα διεξάγονται διαδικτυακά εξ αποστάσεως και κάποια διά ζώσης εντός των εγκαταστάσεων του Κολλεγίου. Κατά την εκπαίδευση θα αξιοποιούνται μελέτες περιπτώσεων και παίξιμο ρόλων. Οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν προσομοίωση όλων των λειτουργιών και των περιστάσεων που θα εξετάζονται ανά περίπτωση.

    Δομή Σεμιναρίου

     

    • Διατροφικές συνήθειες και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά πελατών αναλόγως από ποια χώρα προέρχονται (διεθνής τουρισμός)
    • Στοιχεία Μαγειρικής Τέχνης
      • Η χωροταξική διάταξη της κουζίνας, εσωτερική οργάνωση και εξοπλισμός του τμήματος
      • Κλασσικές μέθοδοι παρασκευής κρεάτων, ψαριών, πουλερικών, ζωμών, σαλτσών, αυγών και ζυμαρικών
      • Νέες τεχνικές μαγειρικής όπως sous vide, josper oven, μοριακή γαστρονομία
      • Στοιχεία ζαχαροπλαστικής
    • Υγιεινή – Ασφάλεια – HACCP – ISO 14001 – ISO 9001 και η σημασία τους στη σύγχρονη Κουζίνα
    • Εστιατορική Τέχνη
      • Προετοιμασία τραπεζαρίας ανάλογα με το γεύμα
      • Mise en place: Στρώσιμο τραπεζιών ανάλογα με τους τρόπους σερβιρίσματος
      • Περιγραφή και ανάλυση των τρόπων σερβιρίσματος και παρουσίασης εδεσμάτων
      • Διεθνής ορολογία κύριων παρασκευών
      • Κώδικες ντυσίματος και ατομικής περιποίησης του σερβιτόρου
      • Σωστή Διαδικασία Παραγγελιοληψίας και Ανάλυση της «αλυσίδας» της παραγγελίας: από τον πελάτη, στην κουζίνα, στο σέρβις
      • Σύγχρονα τεχνικά μέσα παραγγελιοληψίας
    • Οργάνωση και λειτουργία Μπαρ
      • Οινολογία
      • Spirits
      • Λικέρ
      • Μπύρα
      • Προϊόντα χωρίς αλκοόλ
      • Αντιστοιχία φαγητού και κρασιού
      • Αποθήκευση και έλεγχος
    • Διαμόρφωση Μενού & Δημιουργία Καταλόγων
    • Τεχνικές πωλήσεων φαγητών και κρασιών
    • Αναγνώριση και κατάταξη πελατών κατά τύπους (Τυπολογία πελατών)
    • Διάγνωση των Αναγκών του πελάτη. Γλώσσα του Σώματος πελάτη και σερβιτόρου
    • Εξυπηρέτηση πελατών και αντιμετώπιση παραπόνων
    • Κοστολόγηση, τιμολόγηση και έλεγχος
    Essentials in Food and Beverages

    Newsletter

    Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​