Η ανάλυση κόστους-πωλήσεων-κέρδους είναι μια μέθοδος λογιστικής κοστολόγησης που εξετάζει τον αντίκτυπο που έχουν διαφορετικά επίπεδα κόστους και πωλήσεων στα λειτουργικά κέρδη ενός οργανισμού. Επιπλέον, συνεισφέρει στο να κατανοήσουμε πώς οι αλλαγές στα διάφορα κόστη επηρεάζουν τα κέρδη μιας επιχείρησης και σε τί βαθμό. Επίσης, προσπαθεί να προσδιορίσει το σημείο ισορροπίας μεταξύ εσόδων και εξόδων έτσι ώστε τα στελέχη μιας επιχείρησης να μπορούν να λαμβάνουν επιχειρηματικές αποφάσεις με οικονομικά οφέλη. Τώρα σας δίνετε η ευκαιρία να αποκτήσετε τα επαγγελματικά εφόδια με ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης 12 ωρών που ολοκληρώνεται σε δυο εβδομάδες.
Το Workshop απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν ή δραστηριοποιούνται ήδη σε οποιονδήποτε επαγγελματικό κλάδο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να έχουν καθόλου ή μικρή επαγγελματική εμπειρία και επίσης να επιθυμούν να αποκτήσουν τα απαραίτητα χρηματοοικονομικά εφόδια για μια δική τους επιχείρηση ή να μεταπηδήσουν σε μια υψηλότερη θέση σε μια επιχείρηση.
Ανάλυση Κόστους – Πωλήσεων – Κερδών
12 ώρες
1η ημέρα
2η ημέρα
3η ημέρα
4η ημέρα
17:30 – 20:30
Τηλ: +30 210 7253 783
E-mail: seminars@bca.edu.gr
Γιάννης Μεγαλοοικονόμου
· Νεκρό σημείο πωλήσεων και η σημασία του για μια επιχείρηση
· Έννοια παγίων και μεταβλητών εξόδων
· Έννοια, υπολογισμός και σημασία περιθωρίου συνεισφοράς
Γιάννης Μεγαλοοικονόμου
Θα συμμετέχουμε σε ένα διαδραστικό Workshop όπου θα βάλουμε σε εφαρμογή όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να υπολογίσουμε το περιθώριο συνεισφοράς με βάση τις γνώσεις που αποκτήσαμε στη διάρκεια του προηγούμενου σεμιναρίου (1η ημέρα).
Γιάννης Μεγαλοοικονόμου
· Σημασία, υπολογισμός και ερμηνεία νεκρού σημείου πωλήσεων σε μονάδες και χρηματικές αξίες (ευρώ).
· Σημασία, υπολογισμός και ερμηνεία περιθωρίου ασφαλείας σε μονάδες και χρηματικές αξίες (ευρώ).
· Υπολογισμός απαιτούμενων κερδών σε μονάδες και χρηματικές αξίες (ευρώ).
Γιάννης Μεγαλοοικονόμου
Θα συμμετέχουμε σε ένα διαδραστικό Workshop όπου θα βάλουμε σε εφαρμογή όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να υπολογίσουμε το νεκρό σημείο πωλήσεων, το περιθώριο ασφαλείας και απαιτούμενα κέρδη σε ποσοστό, μονάδες και χρηματικές αξίες (ευρώ) με βάση τις γνώσεις που αποκτήσαμε στη διάρκεια του προηγούμενου σεμιναρίου (3η ημέρα).