Σωτηρία Μπέλση

Σωτηρία Μπέλση

Η κα Σωτηρία Μπέλση είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πτυχίο στην Αγγλική Γλώσσα από το American College of Greece και μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία από το Πανεπιστήμιο του Durham (Ηνωμένο Βασίλειο).

Η κα Μπέλση δραστηριοποιείται στον τομέα της διδασκαλίας της αγγλικής ως ξένης / δεύτερης γλώσσας από το 1993. Εργάστηκε σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία καθώς και σε επαγγελματικά ιδρύματα που διδάσκουν αγγλικά και ορολογία σε αρχάριους και προχωρημένους σπουδαστές.

Έχει επίσης διδάξει μικρά παιδιά και ενήλικες και έχει εκτεταμένη εμπειρία διδασκαλίας τόσο σε προπτυχιακά όσο και σε μεταπτυχιακά προγράμματα.

Έχει παρακολουθήσει συνέδρια για την Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία και τα Αγγλικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς (BALEAP Conferences), σεμινάρια για τη διαχείριση των σχολικών μονάδων, το μέλλον των ξένων γλωσσών στα ελληνικά δημόσια σχολεία (Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), τη χρήση των ελληνικών δημοτικών τραγουδιών στη διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης / δεύτερης γλώσσας (TESOL) και μεθοδολογίας (University of Cambridge, PALSO).

Το 1996 δημοσίευσε μια συλλογή κειμένων με θέμα «Αγγλικά για Ιατρική».

Η κα Μπέλση εργάζεται στο Τμήμα Αγγλικών του Business College της Αθήνας από το 1997. Είναι ακαδημαϊκή σύμβουλος και λέκτορας όπου διδάσκει EFL / ESL, Αγγλικά για ακαδημαϊκή γραφή, προετοιμασία για το IELTS και Αγγλικά για ακαδημαϊκούς / ειδικούς σκοπούς στους τομείς Ναυτιλίας, Επιχειρήσεων και Ψυχολογίας.

Σεμινάρια

  • Οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων
  • Ηγεσία
  • Ομαδικότητα και την προσωπική ανάπτυξη
  • Την τέχνη των διαπραγματεύσεων
  • Τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος
  • Personal Marketing.

Newsletter​

Subscribe to our newsletter to receive BCA's news

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link