Νικόλαος Ε. Νικολαΐδης

Νικόλαος Ε. Νικολαΐδης

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1995 στην αλυσίδα Radisson Edwardian στο Λονδίνο. Από το 2000-2005 διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος και αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στην αλυσίδα IHG (Crowne Plaza) στην Αθήνα. Το 2006-2010 αναλαμβάνει ως Γενικός Διευθυντής στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα και από το 2010-2012 ως Γενικός Διευθυντής στον Όμιλο ξενοδοχείων Civitel.
Την περίοδο 2012-2019 υπήρξε Γενικός Διευθυντής στο Euphoria Club Hotel & Resort στη Βουλγαρία, μέλος του Ομίλου εταιρειών ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Από τον Ιούνιο του 2019 έως σήμερα κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park στην Αθήνα, μέλος του ξενοδοχειακού Ομίλου Radisson Hotels.
Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα, από το 2005 έως σήμερα αναπτύσσει και διδακτική δραστηριότητα ως συνεργάτης και Σύμβουλος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο τμήμα Διοίκησης Τουρισμού. Έχει αρθρογραφήσει σε τουριστικά και επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια ως ομιλητής.
Έχει σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (BSc.) στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, έχει πραγματοποιήσει Μάστερ (MSc.) στη Διοίκηση Τουρισμού στο Sheffield Hallam University στην Αγγλία και είναι Υποψήφιος Διδάκτορας στο τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Newsletter​

Subscribe to our newsletter to receive BCA's news

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link