• toto slot
  • slot gacor
  • slot77
  • toto togel
  • slot gacor
  • situs togel
  • slot gacor 2022
  • toto slot
  • slot gacor
  • slot 4d
  • bo togel
  • toto togel
  • slot online
  • toto slot
  • slot gacor
  • slot deposit pulsa
  • bandar togel
  • toto macau
  • toto slot
  • toto macau
  • slot gacor 2022
  • slot terpercaya
  • togel macau
  • toto slot
  • toto slot
  • bandar togel
  • situs togel
  • togel pulsa
  • situs togel
  • agen togel
  • 100 pasaran
  • toto slot
  • toto togel
  • toto macau
  • Toto Togel
  • bandar togel terpercaya
  • Slot Gacor 2022
  • togel macau
  • rupiahtoto
  • bo togel terpercaya
  • togel bet 100
  • Bandar Togel Terpercaya
  • bo togel
  • Toto Macau
  • Situs Togel Deposit Pulsa Tanpa Potongan
  • Togel Bet 100 Perak
  • Situs Togel Terpercaya
  • Slot777
  • slot gacor 2022
  • bandar togel terpercaya
  • Εκπαιδευτικό Workshop EURICE – BCA College - BCA College

    Εκπαιδευτικό Workshop EURICE – BCA College

    eurice συνθεση φωτογραφιων

    Επιλέγουμε ευρωπαϊκό ρύζι για ένα βιώσιμο περιβάλλον 

    Το BCA College διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία τη Δευτέρα 14 Μαρτίου ένα πρωτότυπο Workshop Μαγειρικής που  διοργανώθηκε στην εξαιρετική προσομοίωση ενός πεντάστερου ξενοδοχείου που διαθέτει στις εγκαταστάσεις του.

    Οι υπέροχες συνταγές που παρουσιάστηκαν είχαν σαν βάση το μεσόσπερμο ελληνικό ρύζι.

    Το συγκεκριμένο Workshop ήταν μια δράση που έγινε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο «Ενέργειες Ενημέρωσης και Προώθησης της βιώσιμης παραγωγής ρυζιού στην Ελλάδα και την Ισπανία». Το πρόγραμμα με τον διακριτικό τίτλο EU RICE, υλοποιείται από την Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Θεσσαλονίκης (ΕΑΣΘ) και το Consejo Regulador de la DOP Arroz de Valencia (Ρυθμιστική Αρχή του ρυζιού ΠΟΠ Βαλένθια).

    Οι φοιτητές του Hospitality Dept του BCA ενημερώθηκαν για το ρύζι που παράγεται στην Ευρώπη, ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας, πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία και ασφαλές, αφού καλλιεργείται τηρώντας τους αυστηρούς Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς για την αγροτική παραγωγή. Παρουσιάστηκε η συμβολή της καλλιέργειας του ρυζιού στη διατήρηση των υγροβιοτόπων, στην αξιοποίηση των άφθονων υδάτινων πόρων, στη διατήρηση της βιωσιμότητας των εδαφών και γενικά στην οικολογική ισορροπία, αλλά και στην κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη των περιοχών καλλιέργειας και παραγωγής του.

    Οι γευστικότατες συνταγές που παρουσιάστηκαν από τον πολύ έμπειρο καθηγητή του BCAChef Παύλο Σιμοτόπουλο, ήταν η Κλέφτικο με ψαρονέφρι και αρωματικό ρύζι γλασέ, με μανιτάρια τυλιγμένο σε φύλλο κρούστας, Ρύζι (καρολίνα) παντζαριού με λαχανικά, γαρίδες και αυγοτάραχο Μεσολογγίου, Σφουγγάτο πράσινου ρυζιού γλασέ, με σύγκλινο Μάνης, σπαράγγια και πικάντικη γραβιέρα.

    Οι φοιτητές του BCA δεν γνώρισαν μόνο τις γευστικές δυνατότητες του ευρωπαϊκού ρυζιού, αλλά αντελήφθησαν τη σημασία της χρησιμοποίησης του για ένα βιώσιμο περιβάλλον.

    Το BCA College που δραστηριοποιείτε στην εκπαίδευση της νέας γενιάς Διοικητικών Στελεχών του Τουριστικού Κλάδου προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στην επιμόρφωση των φοιτητών του, παρέχοντας τους την ευκαιρία να αποκτούν handson εμπειρίες και γνώσεις από όλους τους επιμέρους τομείς που θα κληθούν στη επαγγελματική τους ζωή να ηγηθούν και διοικήσουν.

    Newsletter

    Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​