Εκπαιδευτική Επίσκεψη των φοιτητών του Hotel & Tourism Management Department του BCA στο ATHENS MARRIOTT

marriot educational visit

Εκπαιδευτική Επίσκεψη των φοιτητών του Hotel & Tourism Management Department του BCA στο ATHENS MARRIOTT

Οι φοιτητές του Hotel & Tourism Management Department του BCA ξεναγήθηκαν στο ATHENS MARRIOTT στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής συνεργασίας του BCA με τα κορυφαία ξενοδοχεία της χώρας.

 Οι φοιτητές του BCA επισκέφθηκαν τους συνεδριακούς χώρους, τα εστιατόρια και τα bars, αλλά και όλους τους ορόφους και τους τύπους δωματίων του ATHENS MARRIOTT, κατανοώντας τις διαφορές που υφίστανται μεταξύ των amenities που προσφέρονται στο κάθε τύπο δωματίου και την πολιτική τιμών της κάθε κατηγορίας.

Ιδιαίτερα σημαντικό ήταν το meeting και η συνομιλία που είχαμε με τον HR Manager κ. Λευτέρη Καπαρουδάκη ο οποίος δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους φοιτητές του BCA και κατάφερε με έναν κατανοητό και προσιτό τρόπο να μεταφέρει στους φοιτητές τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των επώνυμων ξενοδοχειακών brands, τον τρόπο λειτουργίας τους, αλλά και εξυπηρέτησης των φιλοξενουμένων.

Η επίσκεψη στο ATHENS MARRIOTT συνιστά μέρος ενός εκτενούς προγράμματος εκπαιδευτικών επισκέψεων των σπουδαστών μας στα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας, που ως στόχο έχει την κατανόηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των ξενοδοχειακών υπηρεσιών και τον συνδυασμό θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής εμπειρίας, στοιχείο που θα τους καταστήσει «ετοιμοπόλεμους» για να αναλάβουν θέσεις ευθύνης μετά την αποφοίτησή τους.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link