Εκπαιδευτικά Workshops του BCA σε συνεργασία με την Pernod Ricard

pernot ricard

Εκπαιδευτικά Workshops του BCA σε συνεργασία με την Pernod Ricard 

«Discover Spirits!»

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε το BCA σε συνεργασία με την πολυεθνική εταιρεία Pernod Ricard διοργάνωσε τη σειρά Εκπαιδευτικών Workshop “Discover Spirits”. Τα συγκεκριμένα workshops είχαν ως στόχο να μυήσουν τους σπουδαστές του Τμήματος Διοίκησης Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Επιχειρήσεων στον κόσμο των cocktails και στην αξιοποίηση τους για την προσέλκυση πελατών και τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας μιας τουριστικής επιχείρησης.

Τα βιωματικά, διαδραστικά Workshopsμε θεματολογία τα Spirits διοργανώθηκαν στο Hotel School του Κολεγίου και στο 5στερο ξενοδοχείο – προσομοίωση που λειτουργεί στο City Campus του BCA.

Instructors των συγκεκριμένων Workshops ήταν οι Ambassadors της Pernod Ricard, κ. Στέλιος Λαγουδάκης Brand Ambassador for Beefeater Gin, ο κ. Μιχάλης Καγιάννης  Brand Ambassador του Chivas, ο Βασίλης Τάφας, Brand Ambassador του The Green Hustle και ο Θέμος Κοντοδήμας Brand Ambassador του Cuban Rum.

Στόχος του BCA είναι κάθε διοικητικό στέλεχος που αποφοιτά από το Hospitality & Tourism Management Dept να γνωρίζει σε βάθος τα μυστικά όλων των λειτουργιών ενός ξενοδοχείου, ώστε να μπορεί να αναλάβει αμέσως υπεύθυνες θέσεις στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link