Management of Food & Beverage

Essentials in Food and Beverages

Το μάθημα εισάγει τους σπουδαστές στον σχεδιασμό, την οργάνωση, τη διαχείριση και τον έλεγχο του τμήματος Food & Beverage.

Η ομάδα των διδασκόντων, που αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες στη Διοίκηση Επιχειρήσεων F&B, στην επιστήμη της μαγειρικής και στο HACCP (Ασφάλεια Τροφίμων), χρησιμοποιώντας την εμπειρία τους και εφαρμοσμένα παραδείγματα, βοηθούν τους σπουδαστές να αποκτήσουν βαθύτερη κατανόηση των θεμελιωδών αρχών του τμήματος «F&B Operations», που διδάσκονται κατά τα τρία πρώτα εξάμηνα.

Επίσης, οι σπουδαστές θα κατανοήσουν τις στρατηγικές και τις τεχνικές που απαιτούνται για τη διοίκηση μιας επισιτιστικής μονάδας για να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των προκλήσεων του επόμενου ακαδημαϊκού έτους.

Τέλος, οι σπουδαστές θα είναι σε θέση να ερμηνεύουν ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα προκειμένου να διακρίνουν μια υγιή επιχείρηση σύμφωνα με τη θεωρία και τις έννοιες που διδάσκονται κατά τη διάρκεια του εξαμήνου.