Food & Beverage Crisis Management

Οι σπουδαστές θα εισαχθούν αρχικά στην έννοια και στις πρακτικές της επικοινωνίας διαχείρισης κρίσεων στον τομέα των Τροφίμων & Ποτών.

Στη συνέχεια, θα αποκτήσουν κατανόηση του πλαισίου και των εργαλείων που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη της τεχνογνωσίας και της αυτοπεποίθησης ώστε να είναι σωστά προετοιμασμένοι για να διαχειρίζονται κρίσεις στον  Τροφίμων & Ποτών. Μέσω της συζήτησης της θεωρητικής βιβλιογραφίας και της ανάλυσης περιπτωσιολογικών μελετών, οι σπουδαστές θα κληθούν να σκεφτούν στρατηγικά, να αναπτύξουν ισχυρά προληπτικά σχέδια κρίσης στον τομέα των Τροφίμων & Ποτών και να προτείνουν λύσεις για τη διαχείριση των επιχειρηματικών προκλήσεων που σχετίζονται με την κρίση. Εκτός από μια γενική επισκόπηση της υπάρχουσας θεωρίας και του πεδίου εφαρμογής, αυτό το μάθημα θα ασχοληθεί με τις διάφορες αλληλεπιδράσεις που μπορεί να απαιτούνται μεταξύ των εταιρικών ηγετών, της ομάδας διαχείρισης κρίσεων Τροφίμων & Ποτών, των ειδικών στην επικοινωνία και ενός πλήρους φάσματος βασικών παραγόντων (σχετικά ενδιαφερόμενα μέρη, καταναλωτές, κυβερνητικές υπηρεσίες κ.λπ.) που εμπλέκονται στη διαχείριση κρίσεων.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​