Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Grand Hyatt Hotel από τους φοιτητές του Hotel & Tourism Department

visit hyatt

Την Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018 οι πρωτοετείς και δευτεροετείς φοιτητές του Hotel & Tourism Management Department του BCA είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να γνωρίσουν όλους τους χώρους του ξενοδοχείου 5 αστέρων Grand Hyatt Athens Hotel.

Το Grand Hyatt Athens, κομμάτι της επιχειρηματικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της πόλης, διαθέτει 305 ευρύχωρα δωμάτια, έναν μεγάλο αριθμό εξοπλισμένων αιθουσών συνεδρίων και εκδηλώσεων, καθώς και πλήθος εγκαταστάσεων και υπηρεσιών.

Οι σπουδαστές του BCA επισκέφθηκαν το Front of the House του Hyatt: όλους τους ορόφους και τους τύπους δωματίων του ξενοδοχείου. Έτσι τους δόθηκε η ευκαιρία να κατανοήσουν τις διαφορές που υφίστανται μεταξύ των τύπων δωματίων, τα amenities που προσφέρονται στον καθένα και την τιμολογιακή πολιτική της κάθε κατηγορίας.

Οι φοιτητές περιηγήθηκαν τους επισιτιστικούς χώρους του συγκροτήματος, τους Συνεδριακούς Χώρους, το Business Center του Hyatt και συνομίλησαν με στελέχη των διαφόρων τμημάτων του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Ξεναγήθηκαν στο Back of the House του Hyatt: στον χώρο της Κουζίνας, του Housekeeping, του Laundry, κ.α. και ενημερώθηκαν για όλες τις διαδικασίες που ακολουθούνται σε ένα ξενοδοχείο αυτής της κατηγορίας.

Η επίσκεψη στο συγκεκριμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελεί μέρος ενός εκτενούς προγράμματος εκπαιδευτικών επισκέψεων των σπουδαστών μας, που ως στόχο έχει την γνωριμία τους με τα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας μας και την κατανόηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link