Οι φοιτητές του Hospitality & Tourism Department του BCA κατά την επίσκεψη τους στο ιστορικό Zonars. Η αρχή μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας.

visit zonars

Την έναρξη μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας σήμανε η επίσκεψη του τμήματος Hospitality & Tourism Department του BCA στο ιστορικό Zonars της εταιρείας Panas Sophisticated Hospitality, στις 14 Νοεμβρίου 2018.

Το Hospitality & Tourism Department του BCA συνδυάζει μια  μακρά εκπαιδευτική εμπειρία και τις πολύτιμες διασυνδέσεις του με την ξενοδοχειακή ελίτ της χώρας μας, με μια μοντέρνα εκπαιδευτική προσέγγιση, συνεργαζόμενο με καινοτόμες επιχειρήσεις της τουριστικής αγοράς. Βασικός συνεργάτης σε αυτό το εγχείρημα είναι η εταιρία Panas Sophisticated Hospitality που τα τελευταία 25 χρόνια διευθύνει μερικά από τα σημαντικότερα και πλέον δημοφιλή Εστιατόρια και Bars της χώρας μας και σηματοδοτεί τις τάσεις και το ύφος της διασκέδασης και της φιλοξενίας στην Ελλάδα.

Η εταιρεία Panas Sophisticated Hospitality συμβάλλει, με την τεχνογνωσία και το έμψυχο δυναμικό της, στο πρακτικό κομμάτι της εκπαίδευσης των φοιτητών του  Hospitality & Tourism Department του BCA. Η επίσκεψη των πρωτοετών φοιτητών στις 14 Νοεμβρίου 2018 στο Zonars ενθουσίασε τους σπουδαστές που είχαν τη μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν όxι μόνο το κομμάτι του Zonars που είναι ορατό σε όλους τους επισκέπτες, δηλαδή το Front of the House, αλλά και το πολυδαίδαλο τμήμα του Back of the House.

Οι φοιτητές συνομίλησαν με την Maître, τον Chef και τον Pastry Chef του εστιατορίου, καθώς και με ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού της εταιρείας, συνειδητοποιώντας τον σημαντικό ρόλο των support centers στην επιτυχία μιας επιχείρησης.

Το Zonars, που θεωρείται ως το πιο ιστορικό στέκι της Αθήνας και είναι διαχρονικά το σημείο συνάντησης διανοουμένων, πολιτικών και καλλιτεχνών, με τη σύμπραξή του με το BCA αποκτά και μια περαιτέρω ιδιότητα: του συν-διαμορφωτή της μελλοντικής ηγεσίας της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας  μας.

Οι φοιτητές του BCA και η υπεύθυνη του Hospitality Department του BCA, Δρ Χριστίνα Κωνσταντινίδου, ευχαριστούν τη διοίκηση και τα στελέχη του Panas Sophisticated Hospitality: τον κ. Σπύρο Πανά, τον κ. Nίκο Κασιδόκωστα, την κα Κωνσταντινίδη και τον κ. Καρανικολιδάκη για την ξενάγηση, τη φιλοξενία και τις τόσο περιεκτικές οδηγίες και συμβουλές που έδωσαν στους φοιτητές μας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link