Εκπαιδευτική Επίσκεψη φοιτητών του τμήματος Hotel and Tourism Management στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Αυτοματισμού και Μηχανοργάνωσης, «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΕΠΕ»

Τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη φοιτητών του τμήματος Hotel and Tourism Management υπό τη συνοδεία του Διευθυντή Πληροφορικής του BCA κου Αποστόλου Λάζαρη στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Αυτοματισμού και Μηχανοργάνωσης, ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΕΠΕ, στην οποία Business Development Manager είναι ο απόφοιτος του κολλεγίου μας κος Μάριος Αρκουλής.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται, μεταξύ των άλλων, στον τομέα εξοπλισμού κι οργάνωσης καταστημάτων και επιχειρήσεων, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις hardware, software και συμβουλευτικής.

Το τμήμα R&D της εταιρείας υλοποιεί εφαρμογές που καλύπτουν εξατομικευμένες ανάγκες διαφόρων εταιρικών πελατών από όλους τους κλάδους. Το πληροφοριακό σύστημα WINPOS (www.winpos.gr) έχει μάλιστα υιοθετηθεί ευρέως από την Ελληνική αγορά εστίασης, αλλά και από άλλους κλάδους.

Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη της ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΕΠΕ, να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης, και ταυτόχρονα να γνωρίσουν πώς προσεγγίζονται έργα πληροφορικής βάσει επιχειρησιακών στόχων.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link