Οι φοιτητές του Hospitality & Tourism Department του BCA κατά την εκπαιδευτική επίσκεψη τους στο Hilton

visit hilton

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 οι πρωτοετείς φοιτητές του Hospitality & Tourism Department του BCA είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να γνωρίσουν όλους τους χώρους του θρυλικού Hilton Αθηνών  βραβευμένο για 4η συνεχόμενη χρονιά ως το κορυφαίο business ξενοδοχείο στην Ελλάδα στον ευρωπαϊκό τελικό των έγκριτων βραβείων World Travel Awards 2018.

Το Hilton Αθηνών που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της πόλης, διαθέτει 506 ευρύχωρα δωμάτια, μεταξύ των οποίων 34 σουίτες, 23 άρτια εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων, καθώς και πλήθος εγκαταστάσεων και υπηρεσιών.

Οι σπουδαστές του BCA είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν διαφόρους ορόφους και δωμάτια του ξενοδοχείου, να κατανοήσουν τη σημασία ύπαρξής του Executive Lounge και των Executive Floors,  να περιηγηθούν στους επισιτιστικούς χώρους του συγκροτήματος (Βυζαντινό, Galaxy Bar, κλπ), να  ξεναγηθούν στους συνεδριακούς χώρους και στο Business Center του Hilton,

να δουν το Spa του συγκροτήματος, να ενημερωθούν για τη δυνατότητα Express Check-Out του ξενοδοχείου και να συνομιλήσουν με στελέχη των διαφόρων τμημάτων του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Η επίσκεψη στο συγκεκριμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα είναι μέρος ενός εκτενέστατου προγράμματος εκπαιδευτικών επισκέψεων των σπουδαστών μας που ως στόχο έχει την γνωριμία τους με τα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας μας, την κατανόηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των ξενοδοχειακών υπηρεσιών και της σημασίας αυτών, καθώς και μιας πρακτικότερης εκπαιδευτικής προσέγγισης.

Τόσο οι πρωτοετείς φοιτητές του BCA όσο και η Δρ Χριστίνα Κωνσταντινίδου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον κ. Θανάση Πάσσα, την κα Δήμητρα Λαμπροπούλου, την κα Νάντια Χρονοπούλου καθώς και όλα τα στελέχη του Hilton για τη θερμή φιλοξενία και την υπέροχη ξενάγηση που μας προσέφεραν.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link