Εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών του BCA στο Grand Hyatt Hotel

Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 οι φοιτητές του Hotel & Tourism Management Department του BCA ξεναγήθηκαν στο Grand Hyatt Hotel Athens, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής συνεργασίας του BCA με τα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας μας.

Οι φοιτητές του BCA επισκέφθηκαν τους συνεδριακούς χώρους, το Business Center του Hyatt, αλλά και όλους τους ορόφους και τους τύπους δωματίων του ξενοδοχείου, κατανοώντας τις διαφορές που υφίστανται μεταξύ των amenities που προσφέρονται στο κάθε τύπο δωματίου και την πολιτική τιμών της κάθε κατηγορίας.

Επιπλέον, εξερεύνησαν το “Back of the House” του Hyatt: κουζίνα, housekeeping, laundry, κ.α. και συνομίλησαν με τους υπεύθυνους κάθε τμήματος μελετώντας στην πράξη τον τρόπο λειτουργίας και τη ροή εργασιών ενός ξενοδοχείου αυτής της κατηγορίας. Έγιναν επίσης δεκτοί από τον διευθυντή του Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Hyatt, κο Δημήτρη Βαλέργα, ο οποίος τους ενημέρωσε για τις εξαιρετικές προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που προσφέρονται στα καταρτισμένα στελέχη του τουριστικού και ξενοδοχειακού μάνατζμεντ.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link