• toto slot
  • slot gacor
  • slot77
  • toto togel
  • slot gacor
  • situs togel
  • slot gacor 2022
  • toto slot
  • slot gacor
  • slot 4d
  • bo togel
  • toto togel
  • slot online
  • toto slot
  • slot gacor
  • slot deposit pulsa
  • bandar togel
  • toto macau
  • toto slot
  • toto macau
  • slot gacor 2022
  • slot terpercaya
  • togel macau
  • toto slot
  • toto slot
  • bandar togel
  • situs togel
  • togel pulsa
  • situs togel
  • agen togel
  • 100 pasaran
  • toto slot
  • toto togel
  • toto macau
  • Toto Togel
  • bandar togel terpercaya
  • Slot Gacor 2022
  • togel macau
  • rupiahtoto
  • bo togel terpercaya
  • togel bet 100
  • Bandar Togel Terpercaya
  • bo togel
  • Toto Macau
  • Situs Togel Deposit Pulsa Tanpa Potongan
  • Togel Bet 100 Perak
  • Situs Togel Terpercaya
  • Slot777
  • slot gacor 2022
  • bandar togel terpercaya
  • Εκπαιδευτική Επίσκεψη των φοιτητών του Hotel & Tourism Department του BCA στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία - BCA College

    Εκπαιδευτική Επίσκεψη των φοιτητών του Hotel & Tourism Department του BCA στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία

    visit athens beer

    Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι σπουδαστές του Hotel & Tourism Department του BCA την Τετάρτη 06 Μαρτίου 2019, στο πλαίσιο του μαθήματος Food & Beverages.

    Ξεναγήθηκαν στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, τη μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα, μέλος του ομίλου HEINEKEN N.V., με μακρά επιχειρηματική ιστορία που ξεκινά το 1963 με την παραγωγή της μπίρας Άμστελ.

    Οι σπουδαστές μας ενημερώθηκαν για τα διάφορα στάδια που ακολουθούνται για την κατασκευή μιας μπίρας, γνώρισαν τα υλικά που χρησιμοποιούνται και παρακολούθησαν τις τεχνικές επεξεργασίας τους.

    Μπόρεσαν έτσι να αντιληφθούν τη σημασία της εκσυγχρονισμένης παραγωγικής διαδικασίας για τη δημιουργία ενός άρτιου ποιοτικά προϊόντος. Είχαν επίσης την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο μουσείο μπίρας της εταιρείας και να κάνουν “τεστ γευσιγνωσίας” διαφόρων ποιοτήτων μπίρας. 

    Οι υπεύθυνοι της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για τον τρόπο συντήρησης και προσφοράς της μπίρας, ενημερώνοντας παράλληλα για την κουλτούρα του προϊόντος, την οικονομική του διάσταση και τη συμβολή του στον κύκλο εργασιών των τουριστικών και ξενοδοχειακών μονάδων.

    Newsletter

    Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​